Viorica Dăncilă, bătută de un politician! S-a întâmplat în plină stradă

Viorica Dăncilă a povestit cum a fost bătută de un politician. Evenimentul a avut loc în plină stradă, iar prim-ministrul a mărturisit ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Viorica Dăncilă a atras multe antipatii după ce a devenit prim-ministrul României și a ajuns cunoscută în toată țara. Se pare, însă, că existau politicieni care nu o simpatizau încă de pe vreme când era europarlamentar. Chiar ea a povestit că nu o dată s-a întâmplat să fie agresată de către cei care nu au aveau convingeri similare cu ale ei.

Într-o emisiune de televiziune Viorica Dăncilă a mărturisit că un consilier PD a lovit-o, acesta fiind unul dintre cele mai grave evenimente în care a fost implicată.

„Am avut momente neplăcute cu opoziția. Au fost oameni care s-au comportat violent față de mine. S-a ajuns la îmbrânceli și jigniri. Un consilier PD a coborât dintr-o mașină și m-a lovit. Eram europarlamentar pe atunci. Sunt lucruri prin care am trecut. Urăsc atât de mult violența fizică și verbală pentru că am trecut prin momente de genul acesta”, a povestit Viorica Dăncilă.

Citeste si: Nuțu Cămătaru, chef cu manele după eliberarea din Închisoare! Doar familia și apropiații au fost invitați

Citeste si: Jador, cadou fabulos de câteva zeci de mii de euro! Vezi ce maşină de lux îşi cumpără artistul care a dat lovitura în industria manelelor!

Citeste si: Zina Dumitrescu, primul interviu după problemele de sănătate! Dezvăluiri uluitoare

Viorica Dăncilă a făcut plângere la poliție după ce a fost bătută

Incidentul neplăcut a avut loc îmn anul 2009, iar la vremea respectivă actualul prim-ministru al României era europarlamentar PSD și se afla în campanie electorală la Videle, alături de alţi susţinători ai PSD. Împreună cu mai mulți simpatizanți, ea distribuia materiale electorale. În timp ce discuta cu primarul orașului, membrul PD a început să-i vorbească urât Vioricăi și chiar a lovit-o. După acest eveniment, ea a depus plângere la poliție și chiar a obținut un certificat medico-legal.

Agresorul Cristian Nițu nu a fost sancționat pentru comportamentul lui agresiv, ci și-a păstrat funcție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate