Viorica Dăncilă, huiduită la Constanța! Cum a reacționat premierul când oamenii au strigat-o „anallfabeta”: „Este vorba și de cei șapte ani de acasă”

Viorica Dăncilă a fost huiduită de câțiva protestatari. Ce a spus premierul despre ce s-a întâmplat la Constanța.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Viorica Dăncilă a fost duminică la Constanța, pentru a se întâlni cu Organizația de pensionari PSD. Când a ajuns la Centrul Expozitional Constanta, a fost huiduită de câțiva protestatari. Aceștia au strigat în cor „Analfabeta!” când au văzut-o.

„În presă scrie că Viorica Dăncilă a fost contestată, aşteptată de protestatari. Sunt 7 sau 8, mereu aceeaşi. Normal că nu încalcă nimeni libertatea de exprimare, dar este vorba şi de cei 7 ani de acasă. Eu nu am să jignesc niciodată, nici pe ei şi nici pe altcineva, iar despre ei nu sunt convinsă că fac diferenţa. Azi creşte punctul de pensie si pensia minimă, măsură aşteptată de pensionari. Măcar pentru ei trebuiau să se abţină", a declarat Viorica Dăncilă, la sosirea la Pavilionul Expoziţional Constanţa.

Ce a spus Viorica Dăncilă despre protestatri, în discursul ei

În discursul ținut în fața pensionarilor, Viorica Dăncilă a făcut referire și la protestatarii care au așteptat-o. 

„Lumea ştie să facă diferenţa. Acesta personaje pe care le întâlnim de fiecare dată şi nu ştiu decât să jignească nu vin cu nimic constructiv. Aici, la Constanţa, sunt oameni cinstiţi. De la Constanţa nu au ieşit, au venit de la Bucureşti pentru că ei cred că pot influenţa. Ei vor veni cu jigniri, noi vom spune adevărul şi vom veni cu proiecte", a spus premierul.

sursa imagini: Cristina Seulean

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate