Viorica Dăncilă, prima reacție pe Facebook, după ce a fost adoptată moțiunea de cezură: „Noi nu ne-am bătut joc de oameni”

Proaspăt demisă după ce a fost adoptată moțiunea de cenzură, Viorica Dăncila a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului. Au fost 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei anulate.

Viorica Dăncilă, după ce a fost adoptată moțiunea de cezură

Viorica Dăncilă a fost demisă după ce moțiunea de cenzură a fost demisă. Ea a trasmis românilor un mesaj prin intermediul paginii ei de Facebook.

„Mulțumim cetățenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 și mulțumim celor care ne-au susținut și ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România și pentru mai bine. Așa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români și bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale și progres economic pentru țară.

Am guvernat mai bine decât guvernele de dreapta și așa o vom face de fiecare dată când vom avea acest mandat. Noi nu ne-am bătut joc de oameni niciodată, nu le-am tăiat veniturile, nu i-am discriminat și nu i-am aruncat în sărăcie. Îmi doresc, spre binele acestei țări, să nu ajungem să retrăim vremurile guvernării PDL.

fara descriere

Respectăm decizia Parlamentului de astăzi și așteptăm propunerea de guvern și un program de guvernare serios și coerent. Îi cer președintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde.

Partidul Social Democrat își va continua lupta pentru români, își va urmări proiectul pentru țară și va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianță a nepriceperii, a austerității și a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care e în stare.

Citeste si: VIDEO | Ce urmează după joia neagră a Guvernului Dăncilă. Scenariile pentru formarea viitorului guvern

PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând. Să îi vedem la treabă! Așteptăm astăzi formula guvernamentală și programul de guvernare!”, a scris Viorica Dăncilă.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate