Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la alegerile prezidentiale: „Nicio mamă să nu-i fie frică că nu primeşte alocaţie”

Viorica Dăncilă încearcă să-i convingă pe români să o voteze la alegerile prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Viorica Dăncilă își dorește să fie primul președinte care a fost și premier și este convinsă că a făcut o treabă foarte bună la conducerea Guvernului.

Într-un discurs ținut în fața sediului Biroului Electoral Central, Viorica Dăncilă a ținut un discurs în care s-a strecurat și o greșeală gramaticală.

„Voi fi un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel că niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fie tăiată, nicio mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului, nicio familie din această ţară să nu mai aibă frică că va veni un guvern care să ia măsuri de austeritate împotriva românilor”, a spus Viorica Dăncilă în fața jurnaliștilor prezenți și a susținătorilor.

Citeste si: Iulia a provocat un accident teribil în care fiica ei de nouă ani a murit! Ce mesaj halucinant a primit: „Nu plânge și nu fi tristă”

Citeste si: Cutremurător! Mama care a provocat accidentul în care i-a murit fetița a aflat abia după 24 de ore că Isabela nu a supraviețuit

fara descriere

Viorica Dăncilă: „Reprezint țara cu demnitate”

„Iubesc oamenii, îmi place să stau în mijlocul lor, nu e important ce se întâmplă cu mine, că mă jignesc şi spun lucruri din ce în ce mai urâte, pentru mine e important ce se întâmplă cu femeile, copiii, bunicii.

Îmi iubesc foarte mult ţara, de fiecare dată o reprezint cu demnitate.

Nu prefer toată această agitaţie politică, acest joc politic, chiar dacă se face în detrimentul cetăţenilor.

Am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, că pot conduce preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi să obţin succes pentru ţara mea, sunt premier, mereu voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală indiferent de culoarea politică.

Aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

sursa foto: Facebook @Viorica Dăncilă

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate