Viorica de la Clejani a luat foc când a citit ce spun internauții despre Margherita! "Să-ți pregătești cosciugul"

Viorica de la Clejani s-a enervat când a citit ce spun internauții despre fiica ei, Margherita.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Viorica de la Clejani a văzut pe pagina de Facebook WOWbiz.ro cum fiica sa este criticată pentru cum a ajuns să arate. Soția lui Ioniță de la Clejani a început să le răspundă celor care o jigneau pe Marga. Vezi aici articolul despre Margherita

Viorica de la Clejani ia foc când Margherita este atacată

Viorica a intrat pe conturile de Facebook ale persoanelor care spuneau despre Margherita că s-a urâțit cu toate operațiile estetice, a luat pozele lor și a început să le scrie.

"Tu vorbești, bătrâna dracului. Ale dracului frumoase sunteți. Toată ziua stați și criticați. Așa cap de bătrână, mortăciune. Doamne, doar urâtele comentează. Să știi că ești în tabloul urâtelor de pe pagina mea de Facebook. Dar nicio operație nu te poate salva. Repet. Să-ți pregătești cosciugul", a scris Viorica de la Clejani.

Nu este prima dată când Viorica de la Clejani reacționează atunci când vede că fiica ei este atacată. Viorica i-a scris lui Codin Maticiuc și i-a vorbit foarte urât după ce el spusese că Marga a ajuns să fie desfigurată de operațiile estetice suferite în ultima perioadă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate