Viorica de la Clejani, de nerecunoscut după ce s-a tunat! Aceste poze cu ea sunt ISTORIE

Viorica de la Clejani a mers la medicul estetician pentru a-și face niște îmbunătățiri. Cum arată acum artista de muzică de petrecere.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După ce a slăbit extrem de mult, Viorica de la Clejani vrea să se reinventeze, la 46 de ani. Soția lui Ioniță de la Clejani este de nerecunoscut, după ce a ajuns pe mâna medicului estetician.

Pentru că ani de zile s-a chinuit cu kilogramele în plus, artista se bucură acum de silueta dorită. Viorica de la Clejani este o mare amatoare a schimbărilor, iar acum, aceasta pare la fel de tânără ca fiica sa, Margherita.

fara descriere

Fanii au observat că Viorica și-a făcut ceva la față, deoarece acum pomeții acesteia par mult mai proeminenț, iar buzele sunt mai cărnoase ca de obicei.

fara descriere

Viorica de la Clejani voia să fie operată de medicul fals italian

De altfel, la apariția scandalului cu medicul italian fals, Viorica a uimti pe toată lumea atunci când a declarat că ar vrea să fie operată de acesta.

Citeste si: Micutzu e în doliu! "Am condus pe ultimul drum un prieten foarte bun, un frate"

Citeste si: Nicoleta Dragne nu va mai fi ispită! Care este motivul deciziei

Citeste si: Giani Kiriță, sărbătorit în direct! A împlinit 42 de ani și a avut parte de surprize în platoul Teo Show

fara descriere

„Hai, mă, lăsați omul în pace, că mă doare capul de când mă uit la televizor. Băi, ca și în toate meseriile, există unii care sunt «profesioniști», cu ștampilă cu tot și ăia care nu știu nimic! Apropo, să nu-i faceți nimic până după Paște pentru că eu vreau să intru în revizie și la el direct mă duc.

Lasă, că are talent! Omul, dacă a făcut practică… Că degeaba tot înveți, dacă nu ești bun la practică. Pe bune acum, ce aveți cu omul? (…). Păi, și dacă era parcangiu și știa omul să opereze? Care e problema? Eu m-aș duce, frate! Că ceilalți cu ștampile sunt ocupați. E țara plină.

Sunt cabinetele pline! (…). Omul are experiență. Nu, că în cabinete nu mai am loc. Vreau să-mi scot gușa. Până după Paște, e full, frate! Abia am găsit și eu o programare”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate