Virgil Musta trage un semnal de alarmă pentru toți românii! "Nu mai avem unde interna cazuri grave..."

Cadrul medical Virgil Musta a făcut noi declarații, după numărul mare de cazuri înregistrat în ultima săptămână.

Virgil Musta avertisment
Medicul Virgil Musta
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

 

Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, a făcut noi declarații. În ultima săptămână, în România, numărul de cazuri de coronavirus a crescut semnificativ, în doar 24 de ore au fost înregistrate peste 3.000 de cazuri de infectare cu virusul provenit din China. 

Virgil Musta, avertisment dur pentru români

De asemenea, medicul Virgil Musta trage un semnal de alarmă pentru toți românii! Se pare că situația este atât de complicată în țara noastră, încât orice om cu care ne întâlnim poate fi considerat posibil infectat cu COVID-19 și poate reprezenta un risc de îmbolnăvire. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

„Asistăm la drame în familie, unde nu mai avem unde interna cazuri grave. Aparținătorii insistă foarte mult ca pacienții să fie internați, dar noi nu mai avem locuri. Această presiune face ca și medicii să fie foarte obosiți, tracasați, să aibă probleme în a-și desfășura în mod eficient actul medical”, spune medicul.

În plus, șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș îndeamnă toate persoanele să poarte mască permanent, dar mai ales în momentul în care se întâlnesc cu alți oameni. 

Virgil Musta avertisment
Virgil Musta

„Dacă acum trei luni riscul de a te întâlni cu o persoană bolnavă nu era foarte mare, acum putem considera ca orice persoană cu care ne întâlnim, prieten, cunoscut, este potențial infectată și ne poate îmbolnăvi. Trebuie să purtăm masca permanent, când ne întâlnim cu cineva”, a mai spus medicul. 

Medicul a mai declarat faptul că situația este îngrijotărotare și în afara țării, pentru că atât în țara noastră, cât și în Europa, măsurile de relaxare au fost înțelese greșit, iar de aici numărul mare de infectări în ultima perioadă. 

 „S-a ajuns la o rea înțelegere a relaxării, lumea consideră că dacă ești relaxat nu trebuie să respecți regulile. Nu este adevărat”, a mai adăugat medicul Virgil Musta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Virgil Musta, avertisment îngrijorător în urma creșterii numărului de cazuri: „Vom pierde bătălia cu virusul”

Avertisment fără precedent al medicului Virgil Musta: „Terapia Intensivă este plină. Suntem la pragul între viaţă şi moarte”

Avertisment dur al medicului Virgil Musta: „Numărul de cazuri va crește tot mai mult. Fiecare persoană cu care ne întâlnim să fie considerată pozitivă”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Anunțul făcut de șeful PFIZER! Toți cei vaccinați cu AMBELE DOZE trebuie neapărat să știe acest lucru

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba despre cheagurile de sânge! Toți cei care s-au vaccinat trebuie să afle. S-a descoperit totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies