Vis împlinit pentru o familie greu încercată de soartă! Povestea emoționantă a celor trei surori orfane care vor primi de Crăciun o casă | VIDEO

În ediția de duminică a emisiunii “Asta-i Romania!”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D, telespectatorii au urmărit un material emoționant. Povestea tristă a celor trei surori orfane de mamă, crescute cu greu de tatăl lor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Cele trei surori și-au pierdut mama, suferindă de cancer, iar tatăl, Vasile Apetrei, le crește singur, cu greu și în condiții extrem de dificile.

Visul celor doi părinți a fost de a oferi fiicelor o casă, pe care ei nu au avut-o niciodată, ambii fiind crescuți la centrul de plasament.

fara descriere

Din păcate, femeia nu a avut șansa să de bucure de prima ei locuință în adevăratul sens al cuvântului, fiind răpusă de cancer.

Casa urmează să fie construită pe o bucata de pământ care a fost cumpărată din puținele economii ale familiei, înainte de moartea mamei.

O rază de lumină a apărut de unde se așteptau mai puțin

Există, însă, și oameni care nu rămân indiferenți la suferința semenilor lor. Iar împlinirea lor este o adevărată mână de ajutor întisă acestei familii.

fara descriere

De Crăciun, familia se poate muta în casa mult visată. Vor avea tot ce este necesar pentru a locui în condiții normale.

fara descriere

"Ei trebuie să-și mute doar lucrurile personale și să se mute în noua casă", au spus un membru din echipa care lucrează la visul acestei familii. Vezi povestea tristă în video.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate