Visul de-o viață al Esmei se împlinește! În această seară, un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, de la 20:00, la Kanal D

Un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul” va fi difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ipek are mari probleme în familia Boran, după ce tânara a solicitat testul de paternitate  pentru Faruk. Ca să scape de acuzațiile care i se aduc, Ipek găsește rapid soluția salvatoare. Ulfet este socată de vestea pe care o primește de la Ipek, însă nu contenește cu acuzațiile în ceea ce-o privește pe cumnata ei.

fara descriere

Ultimele evenimente din familie au marcat-o serios pe Esma. Femeia are o cădere nervoasă iar reacțiile ei îngrijorează întreaga familie. Spre surprinderea tuturor, primul care îi oferă ajutor Esmei este Adem.

fara descriere

Gunes pare că s-a îndrăgostit de Adem, însă bărbatul, deși a divorțat, este cu gândul tot la Dilara. Gunes nu reacționează prea bine când află care sunt sentimentele lui Adem.

fara descriere

Citeste si: Esma, “trădată” de fiul ei, în ”Mireasa de Istanbul”

Citeste si: Esma dă de pământ cu Ulfet, în ”Mireasa din Istanbul”

Citeste si: Dilara trece prin momente cumplite, în ”Mireasa din Istanbul”

În familia Boran se sărbătorește ziua Esmei, iar nurorile și buna ei prietenă, Nurgul, s-au gândit să-i facă o petrecere surpriză “mamei” lor. Spre surprinderea tuturor, distracția se termină la … Poliție. Aniversarea Esmei este marcată de un eveniment unic în viața femeii. Visul de-o viață al Esmei se împlinește.

fara descriere

Nu rata un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate