Viviana Sposub, despre motivul pentru care nu ar vrea să facă un copil acum cu George Burcea

Concurenta de la „Bravo, ai stil” face dezvăluiri uluitoare despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei de viață.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de circa un an de zile, dar relația lor avensează cu pași repezi.

Lucrurile între cei doi merg numai lapte și miere, iar planurile de viitor nici nu puteau să lipsească în ceea ce-i privește. Și sunt destul de serioase! Cuplul nu vrea doar să se căsătorească, ci se gândesc serios și să aibă copii. Iată ce declarații a făcut concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrieties” despre viața ei alături de cunoscutul actor! 

Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea

[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub vrea să devină mămică în curând: „V oi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”

Între Viviana Sposub și Goerge Burcea există o diferență de vârstă, dar ea nici nu se simte, căci ambii își doresc cam aceleași lucruri de la viață. Tânăra a dezvăluit că abia așteaptă ca testul de sarcină să-i indice două liniuțe, dar susține că nu este încă în acea etapă a relației pentru a face acest pas. Totuși, aceasta amenință că orice este posibil din partea ei și a iubitului ei, așa că nu trebuie exclusă nicio posibilitate. 

Citeste si: Viviana Sposub, prima reacție după scandalul în care este implicat George Burcea: ”Nu a avut niciodată un comportament agresiv cu mine”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a povestit Viviana Sposub pentru Viva.ro.

Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea

[Sursa foto: Instagram]

Cine cedează cel mai repede după o ceartă 

Chiar dacă se înțeleg de minune și se completează unul pe celălalt, cei doi mai au și mici divergențe uneori. Viviana Sposub a dezvăluit că ea este cea care se aprinde ca o torță atunci cînd ceva nu-i convine, dar tot ea este și cea care cedează prima după un argument. 

Citeste si: Viviana Sposub vrea să o detroneze pe amica ei, Raluca Dumitru: ”Până acum n-ai mai vrut să îngropi clasamentul”

„Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede.

Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi.

Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase”,  a dezvăluit aceasta pentru  Viva.ro  . 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies