Vizita fulger a fostei sotii a lui Razvan Simion la Bucuresti! Ce a determinat-o pe Diana sa ia avionul si sa vina in Corbeanca, la vila care i-a ramas dupa divort!

Diana Simion a venit, zilele acestea, in Bucuresti, la dorinta copiilor sai, carora le era foarte dor de casa din Corbeanca in care au locuit ani de zile!

Autor: Cornelia Ionescu

Dupa ce a divortat de Razvan Simion, fosta sotie a decis sa plece la Timisoara! In ciuda faptului ca, la separare, s-a inteles cu prezentatorul ca ea si copiii sa ramana in vila din Corbeanca, femeia a tinut sa se duca in orasul de pe Bega pentru a putea beneficia de ajutorul parintilor sai.

“Imi era foarte greu sa ii cresc pe micuti singura.

Acolo, in Corbeanca, nu aveam absolut niciun ajutor. Toate rudele mele sunt aici, in acest oras, si mi s-a parut cel mai intelept pas pe care puteam sa il fac. Cred ca, in aceasta perioada, cel mai important lucru pentru Ianca si Tudor este sa fie aproape de familia lor sau, mai bine zis, sa aiba o familie”, a declarat Diana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! (citeste doar aici primele declaratii ale Dianei Simion la o saptamana de la divort)

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Casa din Corbeanca Fosta sotie a matinalului si-a inchiriat o casa si, incet, incet, a reusit sa se adapteze la Timisora, unde a obtinut si un job foarte bun, pe care il face cu placere. Intre timp, si pustii au fost inscrisi la scoala si au incercat sa se adapteze cu noua lor viata.

Cum era firesc, au reusit sa se adapteze, insa gandul le-a ramas tot la vechea lor locuinta din apropierea Bucurestiului.

Din acest motiv, zilele trecute, mama lor i-a adus la Corbeanca. “Diana si copiii au beneficiat de cateva zile de vacanta si, ad-hoc, au luat decizia de a veni in Capitala. S-au urcat in avion si, cum au ajuns in vila lor, si-au sunat prietenii si au stabilit intalniri cu toti.

Micutilor le era dor de fostii vecini, de colegi si, mai mult decat orice, de casa lor. Ei s-au simtit extraordinar de bine si au fost foarte fericiti”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies