Vlad Gherman și-a îngrijorat teribil fanii! Actorul a luat o decizie radicală care i-a afectat sănătatea: ”Să mă căutați prin spitale”

Vlad Gherman și-a speriat îngrozitor urmăritorii din mediul online, cu ultimele postări făcute! Ce s-a întâmplat mai exact cu tânărul actor!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Vlad Gherman pare că a luat numai decizii radicale, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Tânărul artist a anunțat, acum ceva timp, că vrea să facă mai mult sport și să țină anumite diete pentru a arăta din ce în ce mai bine. Nu ar fi asta problema, căci fanele lui îl vor și așa, mai ales după ce s-a rupt lanțul de iubire cu Cristina Ciobănașu! Artistul și-a îngrijorat urmăritorii

de pe Instagram, după ce a postat mai multe imagini cu el, anunțând că nu a mâncat nimic timp de 24 de ore. Dietă sau nu, actorul pare că nu s-a simțit chiar bine, după cum a confirmat chiar el.

Citeste si: Vlad Gherman, dezvăluire incredibilă din dormitorul său: „Ea este iubita mea”. Cu cine și-a petrecut noaptea

Vlad Gherman a făcut și puțin haz de necaz, la fel ca orice alt român, cum că dacă nu mai postează nimic pe Instagram, lumea să știe și să-l caute prin spitale. Gluma-i glumă, însă se pare că actorul nu se simțea foarte bine după ce n-a mâncat nimic timp de o zi întreagă.

Vlad Gherman
Vlad Gherman [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Vlad Gherman
Vlad Gherman [Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman a ajuns pe mâinile psihologului, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni, însă care s-a sfârșit acum ceva timp, când nimeni nu se aștepta. Cei doi actori au avut nevoie de ajutor specializat după ce au pus punct relației, iar Vlad Gherman a recunoscut că încă se vindecă.

Citeste si: Vlad Gherman, scene fierbinți alături de Cristina Ciobănașu! Ce l-a nemulțumit pe actor: „Te dezbraci, îți dai tricoul jos...”

Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar încerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine. Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete.

Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a dezvăluit Vlad Gherman, în cadrul unei emisiuni TV.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies