Vladimir Draghia a explicat cum a dat lovitura in imobiliare: „Am castigat 25.000 euro in primul an” | DEZVALUIRI

Recent, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare, domeniu in care a activat aproape un deceniu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Intr-un interviu, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. „Din facultate am început să caut ocazii şi am reuşit să iau primul casting, într-un serial, unde câştigam 1.000 de euro. Aşa mi-am luat prima maşină, pe care am vândut-o apoi cu 2.700 de euro, bani din care mi-am deschis o firmă. Practic, am scris pe google: afaceri cu 3.000 de euro şi imobiliarele păreau cele mai bune. şi vreo 9 ani mi-am câştigat existenţa din tranzacţii imobiliare”, a dezvaluit Draghia pentru life.ro. (vezi cum a fost furat Draghia de colegii sai)

Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. Si-a cumparat un apartament cu banii castigati la un concurs

Castigatorul de la Exatlon a explicat, cu alta ocazie, care sunt, in prezent, sursele sale de venit: “Eu am un apartament, pe care l-am cumparat cu banii castigati la un alt concurs tv. Acel apartament este acum inchiriat, iar cu banii pe care-i iau pe el, imi platesc chiria in locuinta in care stau acum cu familia, si imi mai si raman bani. Chiria pe care o iau e dubla fata de cea pe care o platesc, deci restul banilor reprezinta un venit lunar fix”.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate