Vedete

Vladimir Draghia a explicat cum a dat lovitura in imobiliare: „Am castigat 25.000 euro in primul an” | DEZVALUIRI

Recent, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare, domeniu in care a activat aproape un deceniu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Vladimir Draghia a explicat cum a dat lovitura in imobiliare: „Am castigat 25.000 euro in primul an” | DEZVALUIRI
icon photo

Intr-un interviu, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. „Din facultate am început să caut ocazii şi am reuşit să iau primul casting, într-un serial, unde câştigam 1.000 de euro. Aşa mi-am luat prima maşină, pe care am vândut-o apoi cu 2.700 de euro, bani din care mi-am deschis o firmă. Practic, am scris pe google: afaceri cu 3.000 de euro şi imobiliarele păreau cele mai bune. şi vreo 9 ani mi-am câştigat existenţa din tranzacţii imobiliare”, a dezvaluit Draghia pentru life.ro. (vezi cum a fost furat Draghia de colegii sai)

Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. Si-a cumparat un apartament cu banii castigati la un concurs

Castigatorul de la Exatlon a explicat, cu alta ocazie, care sunt, in prezent, sursele sale de venit: “Eu am un apartament, pe care l-am cumparat cu banii castigati la un alt concurs tv. Acel apartament este acum inchiriat, iar cu banii pe care-i iau pe el, imi platesc chiria in locuinta in care stau acum cu familia, si imi mai si raman bani. Chiria pe care o iau e dubla fata de cea pe care o platesc, deci restul banilor reprezinta un venit lunar fix”.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune