Vedete

Vladimir Draghia, adevarul despre Giani Kirita si momentele in care isi iese din fire: "Nu stie sa piarda"

Valdimir Draghia, fostul coechipier al lui Giani Kirita, pune iesirile fotbalistului pe seama faptului ca este foarte orgolios.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Giani Kirita i-a certat pe Faimosi dupa infrangerea in fata Raboinicilor. Cristina Nedelcu nu a fost de acord cu faptul ca discutia s-a purtat de fata cu echipa adversa, iar antrenorul si-a recunoscut greseala. S-a vazut o diferenta mare intre atitudinea lui fata de Roxana Vancea si cea fata de fosta gimnasta. Vladimir Draghia pune asta pe seama fapului ca Faimoasa Cristina si-a expus punctul de vedere intr-un mod mult mai diplomat, dar si pe faptul ca este o sportiva care a facut performanta in gimnastica. Nedelcu i-a spus lui Giani si faptul ca atunci cand participa cu echipa la competitii, antrenorii le luat mereu apararea de fata cu restul oamenilor, dar le certau departe de ochii lumii. 
 
"Giani are o problema cu infrangerile. Nu stie sa piarda. Noua ne-a fost foarte greu cand pierdeam. Acum, ca e antrenor, el ia infrangerile asupra lui. La el intotdeauna este o chestie de orgoliu. Nu stie sa faca fata. Ajungi sa faci performanta cand nici nu concepi sa pierzi. Asta e orgoliu, nu e nimic gresit. Prima mea medalie am luat-o dupa ce i-am auzit pe antrenorii mei spunand ca nu o sa iau nicio medalie", a spus Vladimir Draghia.
 
 
 
 

Galerie foto