Vedete

Vladimir Drăghia, bruscat şi cu hainele sfâşiate, în faţa Ateneului Român! Jandarmii l-au amendat

Vladimir Drăghia a fost implicat într-un conflict cu jandarmii de la Ateneul Român.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Vladimir Drăghia, bruscat şi cu hainele sfâşiate, în faţa Ateneului Român! Jandarmii l-au amendat icon photo
 
Vladimir Drăghia, câştigătorul primului sezon al concursului Exatlon a fost amendat joi seară. Vedeta va avea de plătit 200 de lei după ce ar fi adresat cuvinte obscene jandarmilor. Aceştia au vrut să-l îndepărteze din zona Ateneului Român, acolo undea avea loc ceremonia de preluare a Preşedinţiei la Consiliul Uniunii Europene. 
 
Camelia Tabacu a publicat pe YouTube un videoclip în care apare prezentatorul acuzându-i pe jandarmi cp l-au bruscat şi i-au rupt hainele.
 
„Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi (n.r. - jandarmii) m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Domle, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă. Mi-a spus că nu am voie”, a spus Vladimir Drăghia.
 
Jandarmii de faţă s-au apărat numaidecât acuzându-l pe Vladimir că i-ar fi înjurat. 
 
„Credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă. Cine vede că mi-aţi rupt asta. Cu ce vă deranjam? (…) Am spus: Domle, sunteţi nebuni, de ce trageţi aşa de mine?”, a răspuns Drăghia. 
 
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a spus că vedeta a primit o amendă de 200 de lei pentru „adresarea de injurii forţelor de ordine”, conform MEDIAFAX. 
 
 
 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune