Vladimir Drăghia, bruscat şi cu hainele sfâşiate, în faţa Ateneului Român! Jandarmii l-au amendat

Vladimir Drăghia a fost implicat într-un conflict cu jandarmii de la Ateneul Român.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Vladimir Drăghia, câştigătorul primului sezon al concursului Exatlon a fost amendat joi seară. Vedeta va avea de plătit 200 de lei după ce ar fi adresat cuvinte obscene jandarmilor. Aceştia au vrut să-l îndepărteze din zona Ateneului Român, acolo undea avea loc ceremonia de preluare a Preşedinţiei la Consiliul Uniunii Europene. 
 
Camelia Tabacu a publicat pe YouTube un videoclip în care apare prezentatorul acuzându-i pe jandarmi cp l-au bruscat şi i-au rupt hainele.
 
„Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi (n.r. - jandarmii) m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Domle, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă. Mi-a spus că nu am voie”, a spus Vladimir Drăghia.
 
Jandarmii de faţă s-au apărat numaidecât acuzându-l pe Vladimir că i-ar fi înjurat. 
 
„Credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă. Cine vede că mi-aţi rupt asta. Cu ce vă deranjam? (…) Am spus: Domle, sunteţi nebuni, de ce trageţi aşa de mine?”, a răspuns Drăghia. 
 
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a spus că vedeta a primit o amendă de 200 de lei pentru „adresarea de injurii forţelor de ordine”, conform MEDIAFAX. 
 
 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: