Vladimir Putin a sărbătorit liniștit ziua de Paște, la reședința din Moscova. Mesaj către populație: „Situația este sub control total”

Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat că autorităţile au sub control situaţia crizei legate de coronavirus, el menţionând că totul se va rezolva, deşi duminică Rusia a înregistrat o creştere în privinţa numărului de cazuri de infectare, relatează Reuters.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Vladimir Putin a sărbătorit liniștit ziua de Paște

Într-un mesaj video cu ocazia Paştelui, Putin a spus că sărbătoarea religioasă va întări speranţa şi credinţa ruşilor. Liderul rus, filmat într-un fotoliu, în faţa unui şemineu, la reşedinţa sa din Moscova, a precizat că ţara are toate resursele pentru a face ceea ce este necesar pentru sănătatea oamenilor şi a economiei.

“Fiecare nivel al puterii munceşte într-un mod organizat, responsabil şi oportun. Situaţia este sub control total. Toată societatea noastră este unită în faţa ameninţării comune”, a adăugat Putin.

 

Autorităţile şi clerul le-au cerut credincioşilor să rămână acasă în weekend-ul de Paşte, pentru siguranţa lor. Un reprezentant al bisericii i-a cerut însă poliţiei, sâmbătă, să fie înţelegătoare cu cei care încearcă totuşi să ajungă la biserică.

Citeste si: Poveste cu final fericit pentru cele trei copile ramase fara mama! Impreuna cu tatal, micutele urmeaza sa se mute in casa visurilor

Citeste si: Carmen de la Sălciua, surpriză pentru fani în ziua de Paște: „Aștept cu nerăbdare...”

Citeste si: Petrecere cu manele în noaptea de Înviere, transmisă live pe Facebook: „Ce coronavirus? Dacă vine Miliția, ne dă o amendă și gata!”

Duminică, Rusia a anunţat 6.060 noi cazuri de infectare cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore. Totalul este acum 42.853. Au murit în Rusia din cauza Covid-19 361 de persoane (48 în ultimele 24 de ore).

Vladimir Putin sfidează toate legile! Președintele Rusiei a anunțat că NU va rămâne în casă, în ciuda decretului primarului Moscovei

Vladimir Putin a anunțat că refuză auto-izolarea obligatorie anunțată pe primarul Moscovei pentru persoanele trecute de 65 de ani.

Vladimir Putin nu va respecta auto-izolarea pe care primarul Moscovei, Sergei Sobyanin a anunțat-o ca fiind ”obligatorie” pentru persoanele trecute de 65 de ani. Liderul de la Kremlin a împlinit 67 de ani și este vizat direct ca persoană cu risc ridicat de a dezvolta complicații din cauza COVID-19.

În ciuda informațiilor îngrijorătoare care vin de la Londra, acolo unde premierul Boris Johnson se află în stare destul de gravă din cauza noului coronavirus, Vladimir Putin a anunațat prin intemediul purtătorului său de cuvânt că președintele Rusiei își va continua rutina obișnuită și va ignora decretul primarului, folosindu-se de o ”portiță” în lege care se referă la persoanele care ocupă poziții vitale pentru bunul mers al societății și care ar putea alege să-și îndeplinească în continuare meseriile, anunța publicația The Telegraph. (Citeste si: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus)

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate