Vladimir Putin i-a trimis un cadou lui Donald Trump. Interesant e CE i-a dat

Preşedintele ales al Statelor Unite a împărtăşit, vineri, scrisoarea pe care a primit-o de la liderul rus Vladimir Putin, cu ocazia Crăciunului.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

"O scrisoare foarte drăguţă de la Vladimir Putin. Gândurile lui sunt foarte corecte", a declarat Trump pe marginea subiectului. "Sper ca ambele părţi să fie capabile să se materializeze conform acestor gânduri, şi că nu vom fi nevoiţi să alegem altă cale".
În scrisoare, primită de Trump pe 15 decembrie, Putin a mai scris că "provocările globale şi regionale grave, pe care ţările noastre au fost nevoite să le depăşească în ultimii ani, arată că relaţiile dintre Rusia şi SUA rămân un factor primordial în asigurarea stabilităţii şi securităţii lumii moderne".

fara descriere"O scrisoare foarte drăguţă de la Vladimir Putin. Gândurile lui sunt foarte corecte", a declarat Trump pe marginea subiectului. "Sper ca ambele părţi să fie capabile să se materializeze conform acestor gânduri, şi că nu vom fi nevoiţi să alegem altă cale".

În scrisoare, primită de Trump pe 15 decembrie, Putin a mai scris că "provocările globale şi regionale grave, pe care ţările noastre au fost nevoite să le depăşească în ultimii ani, arată că relaţiile dintre Rusia şi SUA rămân un factor primordial în asigurarea stabilităţii şi securităţii lumii moderne".fara descriere

Putin continuă: "Sper ca după ce vei fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, vom fi capabili - acţionând într-o manieră constructivă şi pragmatică - să luăm măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale în arii diferite, precum şi a aduce modul nostru de colaborare în scena internaţională la un nou nivel calitativ".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate