Vladimir Putin sfidează toate legile! Președintele Rusiei a anunțat că NU va rămâne în casă, în ciuda decretului primarului Moscovei

Vladimir Putin a anunțat că refuză auto-izolarea obligatorie anunțată pe primarul Moscovei pentru persoanele trecute de 65 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vladimir Putin nu va respecta auto-izolarea pe care primarul Moscovei, Sergei Sobyanin a anunțat-o ca fiind ”obligatorie” pentru persoanele trecute de 65 de ani. Liderul de la Kremlin a împlinit 67 de ani și este vizat direct ca persoană cu risc ridicat de a dezvolta complicații din cauza COVID-19.

fara descriere

În ciuda informațiilor îngrijorătoare care vin de la Londra, acolo unde premierul Boris Johnson se află în stare destul de gravă din cauza noului coronavirus, Vladimir Putin a anunațat prin intemediul purtătorului său de cuvânt că președintele Rusiei își va continua rutina obișnuită și va ignora decretul primarului, folosindu-se de o ”portiță” în lege care se referă la persoanele care ocupă poziții vitale pentru bunul mers al societății și care ar putea alege să-și îndeplinească în continuare meseriile, anunța publicația The Telegraph.

Rusia, situație dificilă din cauza COVID-19

fara descriere

Rusia se confruntă în ultimele zile cu o adevărată explozie a infectării cu COVID-19, după ce, de la începutul pandemiei, statul raportase destul de puține cazuri către Organizația Mondială a Sănătății. Doar luni, în Rusia au fost raportate 1.000 de noi îmbolnăviri și 47 de decese din cauza noului coronavirus, conform Radio Europa Liberă.

Citeste si: Criza COVID-19! Asul din mâneca lui Putin. Secretul deținut de Rusia îi tulbură pe americani. De ce a făcut CNN un amplu reportaj

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Citeste si: A murit fostul preşedinte francez Jacques Chirac! Avea 86 de ani

Putin a sfătuit populația să rămână în case până la sfârșitul acestei luni. Printre restricții se numără și interzicerea plimbării animalului de companie la o distanță mai mare de 100 metri de casă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate