Vladimir Putin si-a aratat latura romantica in fata jurnalistilor: "Da, sunt indragostit"

Preşedintele rus, Vladimir Putin, de obicei foarte discret în privinţa vieţii sale private, şi-a surprins auditoriul joi mărturisind că este "îndrăgostit", în cursul conferinţei sale de presă anuale.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereÎn aprilie 2013, Putin a anunţat public că a divorţat de soţia sa Liudmila, după un mariaj de 30 de ani.

"Un prieten european, un mare lider, m-a întrebat anul trecut", a povestit liderul de la Kremlin, după care a redat dialogul.

"-Eşti îndrăgostit?

Eu l-am întrebat: -Adică?
El îmi răspunde: -Iubeşti pe cineva?
Şi îi răspund: -Da.
-Eşti iubit în schimb?
-Da
-Atunci e cu atât mai bine", a povestit Putin, provocând amuzamentul jurnaliştilor prezenţi. "Totul este bine, nu vă faceţi griji", a adăugat el, cu referire la viaţa sa privată.

Preşedintele rus dezvăluie rar aspecte ale vieţii sale familiale şi sentimentale, subiectul fiind tabu pentru presa rusă, care susţine totuşi că Putin are o relaţie cu fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică şi directoare a unui important grup mediatic pro-Kremlin, Alina Kabaeva.

Singurul ziar - Moskovski Korrespondent - care a încălcat această regulă în 2008, lăsând să se înţeleagă că Vladimir Putin a divorţat în secret pentru a se căsători cu Alina Kabaeva, şi-a anunţat la scurt timp închiderea.

Preşedintele Putin a dezminţit atunci public aceste zvonuri, precizând că "nu există nici un cuvânt adevărat".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate