Vlăduța Lupău, declarații emoționante: ”Eu mă mândresc cu costumele vechi de la bunica mea!”

În mare vogă, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a vorbit despre muzică și despre dragostea ei pentru costumele populare.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În mare vogă, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a vorbit recent despre muzică și despre dragostea ei pentru costumele populare. ”Muzica în general mie mi se pare cel mai frumos lucru care îl poate avea lumea asta. De ce ?! Pentru că nu este om pe pământ care să nu asculte muzică. Dacă e singur, dacă e la vreun eveniment, dacă vrea să își aducă aminte , sau dacă vrea să uite… mereu muzica este de față. Așadar muzica înseamnă viață. Iar muzica populară pentru mine este viața mea. Nu cred că m-aș putea vedea fără ca să o cânt!”, a declarat Vlăduța pentru jurnaldesatumare.ro. 

Citeste si: Soțul Vlăduței Lupău își ia adio de la CFR Cluj, după scandalul amoros al nevestei! Adi Rus: ”Mulțumesc pentru sprijinul acordat și neacordat”

Citeste si: Una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România a pornit la colindat în Maramureș!

”Costumul popular este haina cea mai de preț a românilor. Câtă artă are un costum și câtă poveste cuprinde, este ceva fantastic. Aici vorbesc de costumele vechi… eu cu ele mă mândresc! Mai ales că le am o parte de la bunica mea. Când le îmbrac, uneori stau și mă gândesc “Oare bunica unde o fi mers cu ele? Cred că era cea mai frumoasă” …”, a completat artista pentru sursa citată. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate