Vor fi tensiuni la Faimoşi după venirea lui Giani Kiriţă?! Didi Bulimar: "El va fi şi mai vulcanic". Ce spune sora Cristinei Nedelcu

Giani Kiriţă va fi antrenorul Faimoşilor la Exatlon. Corina, sora Cristinei Nedelcu, şi Didi Bulimar, fosta concurentă de la Faimoşi, au comentat la FanArena venirea acestuia la Exatlon.

Autor: A. I.

"Din ce am văzut, Cristina s-a adaptat foarte bine, eu am spus că este o fire un pic vulcanică, dar diplomaţia nu o să şi-o piardă niciodată. O să spună lucrurilor pe nume, aşa cum am văzut în toate materialele de-a lungul ediţiei. Eu cred că o să-l accepte destul de bine (n.r.- pe Giani Kiriţă). Deşi se spune din interior că este creierul şi face lucrurile pe acolo, eu cred că tot pentru binele echipei.

Încă nu o văd pe Cristina că se vede lider", a spus Corina, sora Cristinei Nedelcu, la FanArena. 

"Giani e temperamental, ar putea să fie o problemă", a remarcat Vladimir Drăghia. "Cristina e o fire foarte puternică, un caracter foarte puternic, sper să nu aibă prea multe clinch-uri", a precizat sora Cristinei.

Didi Bulimar, fosta colegă de echipă a lui Giani Kiriţă, crede că noul antrenor al Faimoşilor nu se va schimba în sezonul doi al Exatlon, ba chiar va fi şi mai vulcanic fiindcă nu va putea intra pe traseu. "O să fie câteva persoane care vor avea opinii diferite şi vor fi nişte mici ciondăneli acolo. Să vedem cum se va desfăşura cu Giani, pentru că Giani vine ca antrenor de data asta. Cred că va fi la fel, mai ales că nu va putea să intre. Va fi mai vulcanic", a spus Didi Bulimar.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicul Cătălin, primele declaraţii după despărţirea de Exatlon! Regretă că a părăsit competiţia

Şoc la Exatlon România! O concurentă, suspectată că ar fi însărcinată! Presupusul tată e un... faimos!

Giani Kiriţă le promite Războinicilor IADUL la Exatlon! ”Vă mâncăm de vii! I’M THE KING!” | DEZVĂLUIRI

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies