WowNews logo WOWnews
Stories
Vrei sa-ti faci un mic dejun delicios, de post? Noteaza repede reteta pentru pateu de naut cu susan!

Stiri

Vrei sa-ti faci un mic dejun delicios, de post? Noteaza repede reteta pentru pateu de naut cu susan!

Usor de preparat, acest pate de naut cu susan este ideal pentru micul dejun, intins pe o felie de paine prajita, alaturi de cateva bastonase crude de morcov si ardei. Poate fi oferit si copiilor, la pachet, intins pe o lipie libaneza, cu diverse legume si salata verde.

 

Ingrediente

250 gr naut fiert, 50 ml ulei, 1 lingura plina susan, 2 catei usturoi, sare si pipier dupa gust, 50 ml apa( la temperatura camerei).

Mod de preparare

Susanul se pune in ulei incins si se prajeste cateva secunde, pana devine auriu.

Cateii de usturoi se maruntesc.

In vasul unui mixer vertical punem: nautul fiert, cateii de usturoi, susanul prajit impreuna  cu uleiul, apa, sare si piper dupa gust.

Pasam pana obtinem o compozitie cremoasa si omogena.

Pateul de naut se pune intr-un bol si se decoreaza cu ulei si susan prajit