Vrei sa vezi cel mai DEMENT chef politic cu personaje mondene? Intra aici pentru ca nici nu stii ce pierzi!

WOWbiz.ro va invita sa urmariti cel mai dement chef politic pe care vi l-ati imaginat vreodata. Asteptam impresiile voastre despre cum au comentat invitatii WOWbiz.ro situatia politica a Romaniei si despre... cheful pe care l-au dat in cinstea alegerilor. Intra si vezi video-ul, pentru ca nici nu stii ce pierzi!##VIDEO8418##

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descrierefara descriereHaos, sex si politica. Acestea sunt ingredientele care au condimentat cel mai dement chef organizat in cursul zilei de ieri, exact in ziua alegerilor parlamentare, de patru personaje mondene cu notorietate. Va mai amintiti de celebra garsoniera de la OTV in care se perindau tot felul de personaje dubioase? Unii, mai demagogi, au catalogat acea perioada drept o portie regulata de subcultura oferita poporului. Incet-incet, insa, ideile oteviste au fost adoptate de unele televiziuni si transpuse in show-uri in toata regula.

fara descrierefara descriereCele mai controversate personaje mondene ale momentului au comentat ieri situatia politica a Romaniei. Marius Baldovin, Perversu' de pe Targu Ocna, Gigel Frone si Cristi Marin sunt actorii principali ai unei aprinse si savuroase discutii pe teme politice, pe care doar momentele muzicale au mai putut sa o intrerupa. Nu de alta, dar cand dialogurile erau mai inflamate si interlocutorii mai incinsi, Gigel Frone isi lua chitara si se punea pe cantat. Credeti ca a lipsit ceva din studioul improvizat? Nici vorba. Am avut si moderator, si asistenta blonda si sexy. Ce a iesit, va invitam sa urmariti!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate