Vremea pe luna iunie! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor, când se opresc ploile

Iată cum va fi vremea pe luna iunie. Ce au anunțat meteorologii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în luna iunie. Potrivit meteorologilor, sunt anunțate în continuare ploi, care vor cădea în majoritatea zonelor țării.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul, centrul și nord-vestul teritoriului.

Ploile vor continua să cadă în majoritatea zonelor ţării.

Citeste si: Așa arată Oana Lis demachiată! Abia o mai recunoști

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Andreea Marin, față în față cu Iulia Albu! Ce a transmis fosta soție a lui Mihai Albu: „Am descoperit o persoană...”

Citeste si: Ce salariu are Florin Busuioc! „Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru”

Săptămâna 20.05.2019 – 27.05.2019

Valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zonele montane și submontane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 27.05.2019 – 03.06.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Precipitațiile vor fi excedentare mai ales în regiunile centrale, vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 03.06.2019 – 10.06.2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 10.06.2019 – 17.06.2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregului teritoriu. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, potrivit meteoromania.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate