Stiri

Vremea se schimbă radical! Zonele din ţară în care se vor înregistra ploi însemnate cantitativ şi ninsori viscolite

Vremea începe să se răcească în următoarele ore, iar veştile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât a fost emisă o avertizare meteo ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zona înaltă de munte, ce este valabilă în intervalul 15 decembrie, ora 18 - 16 decembrie, ora 14:00.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Vremea se schimbă radical! Zonele din ţară în care se vor înregistra ploi însemnate cantitativ şi ninsori viscolite
În intervalul menţionat aria ploilor se va extinde în regiunile vestice, nord-vestice şi parţial în cele centrale, iar vântul va avea temporar intensificări cu rafale de până la 55...65 km/h. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 30...35 l/mp în Maramureş, cea mai mare parte a Crişanei şi a Carpaţilor Meridionali, în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. În zona montană înaltă va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi 80...90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.
 
Intensificări ale vântului se vor semnala şi pe crestele din restul zonelor montane.
 
De asemenea, în intervalul 15-12-2017, ora 19:10, până la: 15-12-2017 ora 23:00, în judeţul  Harghita: Topliţa, Ditrău, Gălăuţaş, Lăzarea, Remetea, Sărmaş, Subcetate se va semnala ceaţă care reduce vizibilitatea local sub 200 m şi izolat sub 50 m.
Şi în judeţele Neamţ şi Suceava, în  zona montană înaltă, la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări, ce vor atinge şi depăşi la rafală 80...90 km/h şi ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilităţii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune