Vulpița, ce transformare! Așa sexy nu ai mai văzut-o niciodată. Îmbrăcată într-o rochie cu crăpătură pe picior, Veronica Stegaru a întors priviri

Vulpița este de nerecunoscut. Femeia timidă din Blăgești s-a transformat, pentru o zi, într-o adevărată divă. Incredibil cum și-a făcut apariția în fața soțului ei.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

 


In articol:

Veronica Stegaru se află în atenția telespectatorilor de peste patru luni. După nenumărate scandaluri care s-au lăsat cu lacrimi amare din partea soției lui Viorel Stegaru, iată că a venit ziua în care Vulpița a arătat un zâmbet sincer, de fericire. De ce? Ei bine, femeia din Blăgești a fost răsfățată așa cum nu credea că va fi vreodată, având în vedere situația ei înainte să apară constant la televizor, de către Sonia Trifan.

Vulpița, ce transformare! 

Vulpița a vizitat atelierul Soniei și a avut parte de o întreagă zi de relaxare și răsfăț, iar ce rezultatul final a întrecut orice imaginație. Machiată, coafată, cu manichiura făcută, cu gene și îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, așa a ieșit Vulpița de la atelier, transformată din cap până în picioare.

Citeste si: Se anunță o nouă nuntă în showbiz! Lora și Ionuț Ghenu au dat vestea, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”

Citeste si: Imaginație fără limite pentru doi copii din Buzău! Sătui de temele la matematică, au decis să-i taie internetul profesorului. Ce a urmat după

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al autorităților! Când se redeschid terasele și restaurantele

Vulpița, ce transformare! Așa sexy nu ai mai văzut-o niciodată. Îmbrăcată într-o rochie cu crăpătură pe picior, Veronica Stegaru a întors priviri

În momentul în care a pășit în fața camerelor și a lui Viorel, Vulpița cea de altădată dispăruse complet. Noua Veronica era schimbată total, îmbrăcată cu o rochie de un roșu aprins, mulată, fără bretele și cu crăpătură pe picior, Vulpița părea mai degrabă o stea de la Hollywood, pregătită să pășească pe covorul roșu.

Însă, pe cât de frumoasă a fost Vulpița în acele moment, pe atât de nemulțumit a fost Viorel. Soțul Veronicăi a spus de la bun început că nu îi place ce vede și a refuzat până și să se uite spre soția lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate