Vulpița și Viorel au avut nevoie de ajutor de ordin mistic, pentru că trec printr-o perioadă grea!

Soții din Blăgești au apelat de mai mult ori la ajutorul Florentinei, un parapsiholog care i-a ajutat să-și curețe energiile negative.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

Vulpița și Viorel
Vulpița și Viorel

Florentina, faimoasa parapsiholoagă a vedetelor a sărit, din nou, în ajutorul Vulpiței și al lui Viorel! Cei doi se simțeau doborâți de probleme, astfel că Florentina s-a prezentat la datorie! Aceasta i-a ajutat din nou pe soții din Blăgești, cu ajutor de ordin mistic

Nu a fost prima oară când Florentina le-a oferit ajutorul lui Vulpița și lui Viorel. Cei doi soți s-au confruntat de multe ori cu probleme, iar de această dată au nevoie de ajutor pentru că se simt lipsiți de putere.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Vulpița și Viorel, la parapsiholog: ajutor de ordin mistic

Parapsiholoaga Florentina a fost poftită în casa celor doi, pentru a purifica locuința de energii negative, călăuzindu-i pe soți înapoi pe drumul cel bun, din punct de vedere spiritual.

Citeste si: Jador, o nouă idilă cu o asistentă de televiziune? Cine este femeia pe care aristul a pus ochii

Citeste si: Polițist amenințat cu moartea, pe Facebook! Colegii îi sar în apărare, iar șeful Poliției este criticat dur: ”Se întâlnește la ceas de seară cu interlopii”

Citeste si: Ultima postare a Adrianei Mesteș, soprana găsită fără suflare în apartament!

Ajunsă în apartamentul celor doi, soții din Blăgești i-au declarat Florentinei că ajutorul primit cu ultima ocazie a fost bine primit și chiar s-a simțit ajutorul, acum fiind pregătiți să treacă, din nou, prin purificarea spirituală.

Astfel, în această manieră, Florentina a lăsat nenumărate icoane, lumânări, cristale și multe cărți de rugăciune.

 

Urmatorul articol
Citește și:

”Dragoste și secrete”, 27 august! Uygar, un coșmar încheiat! În această seară, un nou episod al serialului turcesc, de la ora 20:00, la Kanal D

Marele regret al lui Cristi Borcea! Și-a dat seama de tot abia după ce a ieșit din închisoare: „Am învățat să...”

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

În plin scandal al Duduienilor cu lăutarii, vărul lui Emi Pian a cerut bani de la Dani Mocanu! Dovada Video

Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies