Vulpița și Viorel, coșmar în ambulanță! Bolnave de coronavirus, ”vedetele” nu au fost primite la nici un spital din București

Vulpița și Viorel nu au fost primiți de nici un spital din Capitală. Cei doi au fost confirmați pozitivi la testul pentru noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vulpița și Viorel nu au fost primiți la nici un spital din București pentru tratarea noului coronavirus. Săptămâna trecută, ei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus și au rămas în izolare până la noi indicații din partea medicilor.

Noaptea de sâmbătă și-au petrecut-o în ambulanță

După câteva zile în care Veronica s-a simțit mai rău, sâmbătă seara o ambulanță a ajuns la locuința în care cei doi sunt cazați, în București. Ei au fost preluați de un echipaj și aduși la Institutul Matei Balș, acolo unde li s-a luat temperatura și tensiunea. După câteva ore de așteptare, celor doi li s-a comunicat că nu sunt locuri disponibile pentru internare și ar trebui să meargă la un alt spital.

fara descriere

Zis și făcut, cei doi s-au urcat din nou în ambulanță și au plecat la o altă unitate spitalicească. Acolo au primit același răspuns: nu sunt locuri.

Vulpița și Viorel dați afară din toate spitalele: nu mai erau locuri

Spre dimineață, ei au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, însă episodul de la Matei Balș s-a repetat. Medicii le-au transmis Veulpiței și lui Viorel că nu există locuri disponibile pentru pacienșii cu COVID-19 și că ar trebui să meargă acasă pentru a vedea cum evoluează starea lor de sănătate.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriere

În fine, după o noapte întreagă de plimbat cu ambulanța, Vulpița și Viorel s-au reîntors la locuința lor din Bucureși și au reintrat în izolare. Ei nu au voie să-și părăsească locuința și sunt monitorizați de autorități în acest sens. De asemenea, mai multe persoane din stafful emisiunii la care cei doi erau invitați permanenți au fost testate pozitiv iar conducerea postului a decis oprirea filmărilor până când situația va reveni la normal.

Citeste si: Mirela Vaida, declarații uluitoare după ce emisiunea la care este prezentatoare nu va mai fi difuzată: „Stăm cu frica în sân...”

Citeste si: Veste tragică pentru Emily Burghelea! A povestit totul cu ochii în lacrimi: „L-au omorât. Putea să trăiască”

Citeste si: Mirela Vaida, decizie radicală după ce mai mulți colegi au fost depistați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu emisiunea?!

Citeste si: Mirela Vaida, decizie radicală după ce mai mulți colegi au fost depistați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu emisiunea?!

Vulpița s-a infectat la Blăgești

fara descriere

Veronica Stegaru alias Vulpița a fost cea care a adus noul coronavirus de la Blăgești, acolo unde a fost plecată timp de o săptămână. Ea l-a îmbolnăvit inițial pe șoferul care a adus-o la București, după care virusul a fost transmis la Viorel și la alți membri ai echipei. În prezent, Vulpița și Viorel se simt bine și nu par să aibă complicații majore din cauza infectării cu noul coronavirus.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate