Vulpița și Viorel, protagoniștii unor scene violente după întoarcerea în Blăgești! Au devenit din nou virali pe internet, după ce jumătate de milion de oameni i-au văzut așa VIDEO

Vulpița și Viorel au pornit o adevărată dezbatere în mediul online. Cele două „staruri de televiziune” s-au întors în Blăgești, unde se pare că încă sunt vedete.

Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Imaginile cu Vulpița și Viorel au devenit virale pe internet, semn că celebritatea îi urmarește si după plecarea din emisiunea Mirelei Vaida.

Filmulețul publicat pe Facebook a fost vizualizat de aproape 500 de mii de utilizatori si redistribuit de 3.200

de ori, însă imaginile în care au fost surprinși cei doi nu le fac prea mult bine: aflat înt-o mașină care a trecut pe lângă căruța în care călătoreau, liniștiți, Vulpița și Viorel, bărbatul care filma a deschis geamul și i-a spus: „Viorel, haide să facem o poză!”, moment în care atât soțul Vulpiței, cât și șoferul vehiculului au sărit să ia ceva în mână, pentru a-l arunca spre bărbat.

Despre Veronica și Viorel s-au speculat multe: mulți oameni au rămas cu impresia că cei doi s-au întors acasă, în satul Blăgești, cu sume fabuloase, însă din imaginile ajunse virale se vede faptul că cei doi par că și-au reluat viața pe care o duceau înainte de faimă.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Vulpița și Viorel, protagoniștii unor imagini de senzație

„De cand este facut video? După ce au fost la tv?” este un comenatriu lăsat de un internaut, semn că oamenilor le vine greu să creadă că imaginile sunt reale.

 

Pe lângă comentariul sus-menționat, au existat și multe alte mesaje ironice lăsate de cei care au vizualizat videoclipul:

„Cum de la mașina lui Rafa a ajuns iar la căruță?/ Uite vedetele/ Au si şofer personal!/ Lăsați oamenii în pace, să-și vadă de drumul lor. Nu mai râdeți de ei, nimeni nu e perfect”

Pierderile financiare ale soților Stegaru s-au accentuat și cu câștigarea alegerilor locale, în satul Blăgești,  de către primarul Alec Chirilă: cele două vedete nu vor mai primi bani din partea primăriei, după ce edilul a simțit că cei doi i-au făcut comuna de râs.

În aceste condiții este greu de închipuit că soții Stegaru vor mai primi bani de la Primărie, asta și pentru că primarul are ”un ghimpe” împotriva lor, după ce a fost făcut de râs în emisiunea Mirelei Vaida.

 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Veronica Stegaru vrea să se întoarcă la televizor! Ce mesaj le-a trimis Vulpița urmăritorilor: „Mai țineți minte..."

Lovitură pentru soții Vulpița Veronica si Viorel Stegaru! Rămân fără bani

Simona Gherghe, detalii neștiute despre plecarea de la emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! "Însă obosisem la..."

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Mă enervează că-mi vine și să plâng.” Cristina Șișcanu, încercată de emoții. Ce schimbare va face cât de curând

Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies