Vulpița Veronica din Blăgești se desparte de Viorel: „Eu divorțez. Care vreți să mă luați?”

Vulpița Veronica din Blăgești și-a anunțat fanii că divorțează de Viorel.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vulpița Veronica din Blăgești se desparte de Viorel: „Eu divorțez. Care vreți să mă luați?”


In articol:

Vulpița Veronica din Blăgești și-a făcut un cont pe Tik Tok și este foarte activă. Tânăra de 22 de ani publică frecvent videouri pentru cei peset 200 de mii de abonați. Recent, ea a transmis că vrea să se despartă definitiv de soțul ei, Viorel.

„Vezi că eu divorțez de soțul meu! Care vreți să mă luați?", a transmis Vulpița Veronica din Blăgești, cu zâmbetul pe buze.

Lângă ea era și Viorel, caer făcea semne că nimic din ce spune este adevărat. „Ba da, minte, și el vrea pe alta", a adăugat Vulpița Veronica.

@veronica_vulpita_oficial

#veronicavulpita #vulpita #accesdirect #viorel #veronica

♬ sunet original - veronica_vulpita_oficial

 

Lovitură dură pentru Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești!

Pare că cei doi protagoniști s-au obișnuit cu viața în Capitală, dar recent au primit o lovitură dură. Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești erau asistați social, dar autoritățile din Vaslui au decis să le suspende ajutrul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii, conform Cancan.

Citeste si: Vulpița și Viorel au ajuns în Parlament. La ce ședință au participat cei doi soți și cine i-a invitat

Citeste si: Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei: „Te credeam o doamnă! Te mândrești pe seama proștilor! Eşti ridicolă!”

În plus, Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au uitat că sunt părinții unei fetițe și continuă să facă show la tv, în timp ce fiica de doar câțiva anișori suferă de dorul lor.

Vulpița Veronica din Blăgești se desparte de Viorel: „Eu divorțez. Care vreți să mă luați?”

„Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copuii, e un dezastru total în casă. Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”, ne-a spus, în exclusivitate, unul dintre cei șocați de ceea ce se întâmplă în casa Vulpiței.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate