"Vulturii de noapte", puși pe glume la Teo Show! Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Victor Slav și-au dat cu părerea despre cele mai sexy femei din showbiz

Vulturii de noapte revin la Kanal D, în fiecare seară de marți, de la 23.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Vulturii de noapte revin pe micul ecran. Începând de mâine, 9 aprilie, îi puteți urmări la Kanal D în fiecare seară de marți de la 23.

Citeste si: Alice Cavaleru s-a săturat să audă că fetița ei seamănă cu Vladimir Drăghia: "Nu, nu mă supăr"

Citeste si: Victor Slav nu rezista in fata Sofiei: „Nu se multumeste cu oricare...”

Citeste si: Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie? Victor Slav: „Ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali”

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Victor Slav au fost invitați astăzi la Teo Show. Bursucu și Teo Trandafir i-au provocat pe cei trei buni prieteni să-și aleagă cu ce dive sexy din showbiz-ul autohton și internațional vor să se căsătorească sau vor să petreacă o noapte fierbinte. Ce răspunsuri au dat Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Victor Slav vedeți în materialul video.

Vulturii de noapte, în fiecare  marți la Kanal D

Cei trei vulturi de noapte de la Kanal D au fost puși pe glume, ca de obicei. Giani Kiriță a povestit ce face și cem zice Cătălin Cazacu ca să scape și să nu plătească notele atunci când ies împreună în oraș. Victor Slav a intervenit și el și a mărturisit cum îl trag în piept prietenii lui. "Indiferent de ce mănânc sau ce beau, eu trebuie să dau 200 de lei", a spus Victor.

Citeste si: Giani Kiriță, sărbătorit în direct! A împlinit 42 de ani și a avut parte de surprize în platoul Teo Show

Citeste si: Giani Kiriţă şi-a şocat fiul când i-a spus că va semna cu Steaua: „Timp de câteva minute nu a spus nimic”

Citeste si: S-a schimbat grila la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunile Exatlon și FanArena

Dialogul din platoul Teo Show a fost și de această dată savuros. Cătălin, Victor și Giani au fost puși pe șotii, ca de fiecare dată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: