What's Up, "faimosul" de la Exatlon, a facut mari sacrificii pana sa ajunga celebru: "M-am inchis in dormitor si am facut 108 piese intr-un an!"

Cunoscutul solist si-a dat seama la 21 de ani care are chemare spre muzica.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

What's Up va face parte din echipa "faimosilor" in marele show tv Exatlon 2, ce urmeaza a fi difuzat de Kanal D incepand din toamna. Marius Ivancea pe numele lui real, artistul a marturisit la WOWbiz cat de greu i-a fost pana sa-si faca un nume in bransa. "Intre 10 si 14 ani am reusit sa imi termin primul album. M-am dus cu el la Atomic TV si acolo baietilor le-a placut de mine, ma chemau la studio, am stat acolo pana la 17-18 ani, pana cand s-a inchis televiziunea. Am stat acolo din pura pasiune, nu eram platit (...) La 21 de ani m-am apucat sa fac multa muzica. Am renuntat la orice altceva. I-am spus mamei ca vreau sa fac muzica, m-am inchis in dormitor si am facut 108 piese intr-un an", a povestit cantaretul.

Iar din primii bani castigati din muzica, What's Up recunoaste ca si-a luat un "cadou" original. "Cu primii bani mi-am luat un portofel in forma de tomberon. Eu nu mai avusesem atatia bani odata pe mana. Nu stiam ce sa fac cu ei si ii luam cu mine. Oamenii ma intrebau ce fac cu tomberonul ala si eu le spuneam ca pentru mine banii nu reprezinta nimic real. Cum vin, asa se duc, de astia ii tin la gunoi. Nu stiu ce sa fac cu ei, dar ii tin aici, sa nu ii ia nimeni", a punctat solistul. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: