Vedete

What's Up, "faimosul" de la Exatlon, a facut mari sacrificii pana sa ajunga celebru: "M-am inchis in dormitor si am facut 108 piese intr-un an!"

Cunoscutul solist si-a dat seama la 21 de ani care are chemare spre muzica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


What's Up, "faimosul" de la Exatlon, a facut mari sacrificii pana sa ajunga celebru: "M-am inchis in dormitor si am facut 108 piese intr-un an!"icon photo

What's Up va face parte din echipa "faimosilor" in marele show tv Exatlon 2, ce urmeaza a fi difuzat de Kanal D incepand din toamna. Marius Ivancea pe numele lui real, artistul a marturisit la WOWbiz cat de greu i-a fost pana sa-si faca un nume in bransa. "Intre 10 si 14 ani am reusit sa imi termin primul album. M-am dus cu el la Atomic TV si acolo baietilor le-a placut de mine, ma chemau la studio, am stat acolo pana la 17-18 ani, pana cand s-a inchis televiziunea. Am stat acolo din pura pasiune, nu eram platit (...) La 21 de ani m-am apucat sa fac multa muzica. Am renuntat la orice altceva. I-am spus mamei ca vreau sa fac muzica, m-am inchis in dormitor si am facut 108 piese intr-un an", a povestit cantaretul.

Iar din primii bani castigati din muzica, What's Up recunoaste ca si-a luat un "cadou" original. "Cu primii bani mi-am luat un portofel in forma de tomberon. Eu nu mai avusesem atatia bani odata pe mana. Nu stiam ce sa fac cu ei si ii luam cu mine. Oamenii ma intrebau ce fac cu tomberonul ala si eu le spuneam ca pentru mine banii nu reprezinta nimic real. Cum vin, asa se duc, de astia ii tin la gunoi. Nu stiu ce sa fac cu ei, dar ii tin aici, sa nu ii ia nimeni", a punctat solistul. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune