What's Up, prima apariție după ce s-a aflat că a divorțat! De ce s-a despărțit, de fapt, de Simina

What's Up, prima apariție la TV după ce s-a aflat că a divorțat de Simina, soția lui. Artistul a povestit la Teo Show de ce s-a ajuns la despărțire.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

What's Up a vorbit astăzi la Teo Show despre motivele care au dus la divorțul de Simina. Cântărețul a explicat de ce el și soția lui au luat decizia să meargă pe drumuri separate. Whatzy susține că nu vrea să fie privit cu compasiune, de parcă cineva din viața lui ar fi murit.

 

fara descriere

"Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine. Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba...Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă. Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu.

 

What's Up, prima apariție după ce s-a aflat că a divorțat! De ce s-a despărțit, de fapt, de Simina

 

Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat. Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică. Între mine și Simina... a degenerat situația pentru că... Noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam. Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul What's Up și uitasem de Simina și Marius. Am hotărât să se termine și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic. E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit", a declarat What's Up la Teo Show.

What's Up are planuri mari: se concentrează pe cariera lui, vrea să lanseze un album și se gândește să învețe țigănește.

Citeste si: Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Ce nu ai voie să faci

Citeste si: Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! "Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!"

Citeste si: Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”

 

"Vreau să mă apuc să învăț țigănește. Am făcut un test ADN de curând, aștept răspunsul. Eu toată viața am trăit printre persoane de etnie rromă. Am crescut printre țigani, pot să spun asta pentru că sunt țigan, altfel nu am voie. Știu că sunt amestecat ca rasă", a mai spus artistul la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate