What's Up și Simina s-au despărțit! Prima declarație a artistului: „S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani”

După nouă ani de relație și trei ani de mariaj, What's Up și Simina s-au despărțit. Artistul a făcut anunțul pe pagina lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

What's Up a anunțat în urmă cu puțin timp, pe pagina lui de Facebook, că el și Simina nu mai formează un cuplu. Cântărețul părea extrem de apropiat de soția lui, iar atunci când a participal la Exatlon, gândul i-a fost mereu la ea.

What's Up și Simina erau împreună de nouă ani de zile și deveniseră soț și soție în 2016. Nimic nu prevestea că celebrul cuplu avea să se despartă după doar trei ani de mariaj.

Citeste si: Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

Citeste si: What's UP, adevărul despre experienţa EXATLON! Artistul regretă abandonul, însă psihic nu mai făcea faţă: "Trebuia să mai rămân, mental nu am mai putut"

Citeste si: Primele imagini cu What`s UP în public de când s-a întors de la Exatlon! Apariţia lui a şocat pe toată lumea, iar gesturile Faimosului au fost CONTROVERSATE EXCLUSIV

fara descriere

Prima declarație a lui What's Up, după despărțirea de Simina

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris What's Up pe pagina lui de Facebook. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate