What's UP spune tot adevărul despre conflictul cu Iulian Pîtea! Cei doi concurenţi Exatlon se cunoşteau dinainte de intrarea în competiţie

Unul dintre primele persoane cu care artistul a intrat în conflict în timp ce era în Republica Dominicană a fost antrenorul de schi Iulian Pîtea.

Autor: M. B.
 
După întoarcerea de la Exatlon Whatzy nu a mai apărut în presă şi nimeni nu mai ştia nimic de el. În seara aceasta el a venit la FanArena pentru a vorbi despre participarea la Exatlon, despre abandon, dar şi despre relaţiile cu ceilalţi concurenţi.
 
Unul dintre primele momente dificile pe care le-a avut artistul acolo a fost conflictul cu Iulian Pîtea. 
 
„Eu nu am vrut să mă cert cu el. Eu îmi îndemnam echipa şi eu simţeam că mă îngână. Eu, crescut în Bucureşti, în 13 septembrie,  să arăţi un semn obscen e ceva firesc. Respect foarte mult oamenii, dar eu am o vorbă. „Răul s-a născut pentru a proteja binele” şi mereu o sa mă vedeţi reactionând când văd că binele şi iubirea sunt călcate în picioare. El e un copil foarte bun, dar acolo ajungi să te cunoşti şi tu pe tine. Eu m-am dus iubitor, respectuos”, a spus Whatzy despre conflictul pe care l-a avut cu Iulian Pîtea. 
 
Cântăreţul a povestit că el şi Iulian se întâlniseră înainte de intrarea în competiţie. Chitaristul lui What's Up este dintr-un oraş de lângă Braşov, locul în care s-a născut Războinicul.
Se pare că, în timpul unei ieşiri în oraş, What's Up a ajuns să stea la aceeaşi masă cu adversarul său. La intrarea în competiţie, însă, artistul nu l-a recunoscut. 
 
„Eu am plecat foarte ok cu el de acolo. Când eşti acolo ies tot felul de forme din tine, pe care nu le ştiai”, a mai mărturisit cântăreţul. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

What's UP, declaraţii neaşteptate despre Cristi Pulhac! Ce povesteşte despre comportamentul fotbalistului de la Exatlon: "Mi-a demonstrat că..."

Doliu în sport! Un fotbalist a murit după un stop cardiac! Abia se logodise

Ecler cu ciocolată şi frişcă

Horoscopul chinezesc pentru luna Septembrie 2022

UNGURII au dat marea lovitură în TRANSILVANIA! Anunțul venit chiar acum de la Budapesta

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Anunț important pentru cei care călătoresc! Schimbări la serviciile de pașapoarte

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies