What's UP vorbeşte pentru prima dată despre conflictul cu Lili Sandu! Cearta cu ea l-a făcut să părăsească competiţia Exatlon: „A umplut paharul”

What's UP a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Lili Sandu şi despre cum a ajuns imediat după la concluzia că ar fi mai bine să părăsească Exatlon.

Autor: M. B.
 
Unul dintre cele mai mari conflicte în care a fost implicat Whatzy este cel cu Lili Sandu. Ea spargea o nuca de cocos in timp ce el dormea. Frumoasa vedeta nu şi-a dat seama că artistul dormea, iar el a răbufnit. Nu a durat mult până a început un schimb de replici acide şi un scandal în toată regula intre cei doi Faimoşi.
 
"Îţi spun frumos şi respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar", a ţipat el în timp ce ieşea nervos din baracă.
 
"Nu e vorba de respect aici. Nu ştiam că dormi, am crezut că stai aşa, întins...", s-a apărat Lili Sandu. 
 
"Nu înţeleg cum tu ai tupeul să te cerţi după ce faci galagie şi trezeşti oamenii din somn", a fost replica lui What's UP.
 
" Sunt super corectă, nu începe cu din astea", i-a zis Lili Sandu, deja iritată de ieşirea colegului ei de echipa. 
 
"Da, mă, ştiu.
Oricum eu nu am dreptate niciodată. Las-o aşa! Acuma ai drepate, e ceva normal, unul să doarmă şi altul să facă gălăgie",
a raspuns cântăreţul pus pe scandal. 
 
What's UP  a continuat până când, scoasă din pepeni, Lili Sandu i-a dat replica finală. "Nu ţipa aşa la mine! Tu nu ţipi la mine că vin şi-ţi trag una peste ochi!", i -a zis ea, moment în care cântăreţul şi-a băgat degetele în urechi si a început să cânte "La, la, la, la, la".
După toată scena Whats's UP a început să plângă şi, cu lacrimi in ochi, a plecat singur. 
 
După ce a părăsit Exalton, Lili Sandu a spus că artistul trecea prin momente foarte grele pentru că era aniversarea căsătoriei lui cu soţia lui şi nu mai era supărată pe el. Nici Whatzy nu este supărat pe frumoasa actriţă şi spune că cearta dintre ei a fost cauzată de mai mulţi factori, printre care dorul de casă şi fasptul că se simţea marginalizat. 
 
„Fiind primele zile din prima lună, fiecare îşi scotea ghearele. Eu dormind, Lili a început să spargă nuca de cocos foarte agresiv, dărâma cabana. Eu, în somnul meu, am ieşit şi am început să dau ture de cabană. Zic „Bă, Lili, nu se poate!”(... )Cearta cu Lili a umplut paharul, a declanşat toată treaba asta cu „Ce caut eu aici?” Toată treaba asta a venit din faptul că eu m-am dus cu gândul că poate o să pot să fac ceva şi colegii mei nu simţeau că se pot baza pe mine şi mă simţeam marginalizat. Ideea e că ei sunt oameni care şi-au investit timpul copilăriei, au adus medalii României şi faptul că nu am reuşit să mă înţeleg cu ei nu înseamnă că aici acasă nu suntem ok”, a mărturisit cântăreţul. 
 
Tot el a povestit că avea o relaţie foarte bună cu Lili şi că faptul că a avut un aşa conflict cu ea l-a făcut să se întebe care era locul lui în competiţie, de ce apăreau mereu certuri între el şi ceilalţi Faimoşi şi dacă nu ar fi fost mai bine să părăsească Exatlon şi să se întoarcă acasă la soţia lui. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

What's UP spune tot adevărul despre conflictul cu Iulian Pîtea! Cei doi concurenţi Exatlon se cunoşteau dinainte de intrarea în competiţie

What's UP, declaraţii neaşteptate despre Cristi Pulhac! Ce povesteşte despre comportamentul fotbalistului de la Exatlon: "Mi-a demonstrat că..."

Doliu în sport! Un fotbalist a murit după un stop cardiac! Abia se logodise

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies