WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
 
Maria Constantin - Are o pereche de botine foarte interesante, pe care le puteţi combina cu o ţinută all black. Nu-mi place lănţişorul. E o ţinută potrivită pentru birou, nu pentru un eveniment. Nota mea pentru ea e 2. 
 
Dorian Popa- Ofer o deformare în zona frontală. Este ceea ce noi la ”Bravo, ai stil” numim boşoalcă. Ţinuta comportă o boşoalcă. Nu am ce să comentez. Nu e OK să purtăm astfel de ţinute ce i-ar putea determina pe oameni să creadă că suferi de anumite afecţiuni, nu tocmai pozitive. Va primi nota - 21 pe galben. 
Romaniţa Iovan - Îmi place foarte mult acest look al Romaniţei, îmi place că a punctat cu un ruj roşu, îmi place cum îşi poartă părul. E o ţinută care îi vine bine, pe care o poţi purta oricând. Nota mea pentru Romaniţa e 9.
 
Connect-R - Are o ţinută interesantă, îmi place că a abordat acest stil de ochelari, îmi place că are hainele pe măsurile lui. Din păcate, însă, încălţămintea e foarte urâtă. Atitudinea îl salvează, aşa că primeşte de la noi nota 5. 
 
Corina Dănilă - Mi se pare că toată lumea are impresia că poate purta o rochie neagră. Nu o poţi accesoriza cu o brăţară din lemn sau cu ceas. Ce trist. Îmi place cum are părul, machiaj, nu am mai văzut-o de mult aşa, nu vreau să fiu răutăcioasă. Va primi nota 4,8.
 
Virgil Ianţu - Îmi place. Are aşa un simţ, întotdeauna mi-am dorit să câştig la emisiunea aceea a lui. Îmi place că a ales o încălţăminte în alt ton, dar costumul e foarte urât. Acea cămaşă nu are ţinuta potrivită. Nu e o cămaşă ce poate fi purtată pe sub un costum. Trebuie purtată singură. Nota mea pentru Virgil e - 69.

 

Nicoleta Nuca - Trecând peste acest detaliu, îmi place că poartă ciorapi la sandale, îmi place că a ales acel latex. Coafura este punctul forte, cred că în această seară o să-i dau un trofeu WOW. 
 
Anca Serea - Este într-o inventare continuă, îmi place că îndrăzneşte. Acei mom jeansi nu au ce să caute la un eveniment, sunt de mers la cumpărături. Singurul lucru pe care ar fi putut să-l facă e să-şi fi pus încălţăminte sport şi o cămaşă albă. Nu agreez cozonacii pe post de păr. E o ţinută de 0. Atât. 
 
 
Lavinia Pîrva - Un toc foarte urât, nişte jeanşi care nu o avantajează. Breteluţa de la sutien care se iţeşte nu e deloc OK. Nota mea pentru Lavinia e un trofeu BAU. Nu pot mai mult. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate