WOWbiz - editie spectaculoasa de Revelion! Prezentatorii si vedetele de top va prezinta o editie de colectie "Bravo, n-ai stil!". Cum o imita Mantea pe Ilinca Vandici sau Madalin pe Maurice Munteanu veti afla doar la Revelionul Kanal D, incepand cu 22.00!

Anul acesta, echipa WOWbiz a pregatit cel mai tare program tv de Revelion, o editie incredibila care va va tintui in fata televizorului ore in sir. Si ca sa va "facem pofta", iata cateva secvente din show-ul parodie: "Bravo, n-ai stil!"

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereEditia de Revelion Kanal D, care incepe la 22.00, se va deschide cu o parodie intitulata "Bravo, n-ai stil!". In rolul principal: "Andreea Mantici" care ii va lua locul, in parodie, fireste, Ilincai Vandici.

fara descriereLa masa juratilor, nume la fel de sonore: Bianca Dragusanu in rolul Ralucai Badulescu, Madalin Ionescu in pielea lui Maurice Munteanu si Andrei Duban interpretand-o pe inegalabila Iulia Albu.

Ce a iesit, veti vedea sambata noaptea, incepand cu ora 22.00, doar pe Kanal D. Noi va prezentam, azi, doar cateva secvente ca sa intelegeti ca nu aveti voie sa ratati Revelionul Kanal D!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate