Xonia s-a dezbrăcat complet pentru noul ei clip! Imagini fierbinţi cu artista

Xonia este una dintre artistele de la noi care nu se fereşte să îşi pună în valoare formele de invidiat pe care le are, motiv pentru care, adeseori, în videoclipurile ei, în numele artei, renunţă la haine.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Aşa s-a întâmplat şi în cel mai recent videoclip lansat de frumoasa cântăreaţă, un videoclip care povesteşte o adevărată dramă prin care trec femeile înşelate şi în care Xonia este personajul principal.

”Discrete este un single pe care mi-am dorit foarte tare să îl cânt imediat ce l-am auzit, este modul meu de a susţine acele persoane care au căzut în capcana partenerilor de viaţă, mai exact a celor care au crezut că trăiesc

o frumoasă poveste de dragoste, dar care, la un moment dat, au aflat că sunt minţiţi şi s-au aflat în postura de amant sau amantă, fără voia lor. Personal, nu am trăit aşa ceva şi nu mi-aş dori să trec vreodată printr-o experienţă de acest gen, însă, în ultima vreme, aud tot mai des astfel de poveşti, văd oameni răniţi sufleteşte, văd tineri care suferă”, povesteşte Xonia despr epiesa ei.
Şi, pentru a atrage şi mai bine atenţia la cele ce se întâmplă, cântăreaţa româno-australiaă apare în videoclip, la un moment dat, în ipostaze cât se poate de senzuale. Mai exact, goală-puşcă, sub duş, lăsând totuşi imaginaţiei să ”completeze” imaginile pe care – din motive care, proabil, ţin de posibila cenzurare a clipului – le-a exclus.
”Prin piesă ”Discrete” îmi doresc să fiu vocea care trage un semnal de alarmă şi, totodată, mi-ar plăcea că oamenii să se schimbe, să nu mai facă din aceste situaţii o normalitate, să fie asumaţi, responsabili
şi să vorbească deschis despre ceea ce simt, trăiesc sau vor să schimbe în viaţă lor"
, a declarat Xonia.

 

 p>

 

Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească încă de la început cu hit-ul ”My Beautiful One”, cea mai difuzată piesă a anului 2010. În 8 ani de carieră a bifat mai multe piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale.

Single-uri precum ”Hold On”, ”Remember” sau ”Ping Pong”,