Yamato îl vede pe Giani total schimbat! Care au fost greșelile antrenorului în sezonul trecut în opinia Faimosului

Yamato consideră că Giani s-a schimbat total față de sezonul 2 al Exatlon, atunci când a fost antrenorul Faimoșilor. Din punctul de vedere al lui Yamato, Giani are acum o altă strategie.

Distribuie pe:

Autor: Bogdan Stanescu

fara descriere

"Pentru mine a fost un șoc să-l văd la Războinici, dar așa a fost jocul, de așa natură. Este (n.r.- Giani) mult mai schimbat față de sezonul 2, este schimbat în bine. A învățat din greșelile pe care le-a făcut cu noi", a declarat Yamato Zaharia la FanArena.

Întrebat de Lili Sandu care au fost greșelile făcute de Giani ca antrenor în sezonul 2 al Exatlon, Yamato a răspuns: "Prima greșeală - nu a menținut un echilibru în echipă, nu a încercat să rezolve tensiunile care au fost între noi. Al doilea - unora nu le-a oferit motivația necesară, consider eu. Și al treilea că este mult prea impulsiv, dar așa este caracterul lui. Probabil ca antrenor, trebuie să fii și mai calm un pic, pentru că în toată agitația aia dacă tu creezi o stare și mai mare de agitație deja unele caractere se pot pierde pe parcurs. Este greu să lucrezi cu 10 caractere diferite".

Component al echipei Faimoșilor în sezonul 2 al Exatlon, Yamato ține în continuare cu Faimoșii, în ciuda faptului că are prieteni în ambele echipe. "Țin în continuare cu Faimoșii", a dezvăluit Yamato. Chiar dacă ține cu Faimoșii, Yamato își dorește ca Giani să reușească să unească echipa Războinicilor fiindcă, din punctul său de vedere, aceștia nu sunt încă uniți.

"Nu consider că este vina lui Giani (n.r.- pentru înfrângeri), pentru că Giani nu poate să intre pe teren, să dea el la final. Consider că Războinicii nu sunt suficient de uniți între ei. Eu sper să învețe să învețe din greșelile avute (n.r.- Giani) și sper pe ei să îi unească, dacă nu a reușit cu noi. Eu îmi doresc să reușească, pentru că Giani este un om ok. (...) Pe Vladimir îl văd un antrenor complet", a mai declarat Yamato.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate