Zi capitală pentru oameni pe 4 august. Ce spun astrele

4 august este o zi importantă în tranzitul lui Marte în Berbec, fenomen astrologic care se va termina pe 7 ianuarie 2021.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Harta astrală, adică reprezentarea grafică a pozițiilor ocupate de corpurile astrale, ne prefațează evenimente importante pentru 4 august.


In articol:

Numită adesea și „astrogramă”, harta astrală este o reprezentare grafică a pozițiilor ocupate de corpurile astrale (denumite generic "planete"), din perspectivă geocentrică (adică având Pământul în centru).

Pe lângă pozițiile planetelor, în harta astrală sunt marcate cele 12 sectoare care corespund zodiilor (respectiv casele astrologice) și principalele aspecte formate de corpurile astrale.

Ce se întâmplă cu Marte în Berbec pe 4 august

Cel mai marcant tranzit al anului 2020 este cel al lui Marte în Berbec.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Tranzitul lui Marte în Berbec se va termina pe 7 ianuarie 2021. „Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult: între 28 iunie 2020 - 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Putem trece la treabă! Marte în Berbec este vizionar, e deschizător de drumuri. (…) E un moment oportun să vă apucați de sport, puțină mișcare. Marte în Berbec nu are limite!”, a precizat Daniela Simulescu.

Impact major pe 4 august

Însă Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte cu impact major pentru anumite categorii de oameni

. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

 

Galerie foto 
Citește și:

Europenii riscă să rămână fără Facebook. De ce amenință compania că se retrage din Europa

Cum a ajuns Claudiu Bleonț să împrumute un prieten cu 600.000 de lei! Vezi si cât a câștigat anul trecut ca actor

Clanul Duduianu, lovit de criză financiară! Succesorul lui Emi Pian, misiune imposibilă: trebuie să recupereze milioane de la creditori

Conversația virală dintre un bebeluș și mama lui! A spus „Te iubesc” la doar două luni. Reacția savuroasă a părinților

 Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii. Metodă simplă pe care o poți face acasă VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies