ZI DECISIVĂ în Cazul Sorina! Familia Șărămăt are termen la tribunal pentru anularea adopției | EXCLUSIV

Cazul Sorina! Șărămăt, termen la tribunal pentru anularea adopției. Rămasă fără Sorina, plecată în SUA cu familia adoptivă, familia Șărămăt speră într-o decizie favorabilă a Tribunalului București, unde a contestat adopția.

Autor: Petru Luca

In articol:

cazul-sorina-termen-anulare-adoptie-saramat
cazul-sorina-termen-anulare-adoptie-saramat

Cazul Sorina! Șărămăt, termen la tribunal pentru anularea adopției. Rămasă fără Sorina, plecată în SUA cu familia adoptivă, familia Șărămăt speră într-o decizie favorabilă a Tribunalului București, unde a contestat adopția.

Vara trecută, după un scandal uriaș, Sorina, o fata de 8 ani din Baia de Aramă, a fost luată de autorități din sânul familiei Șărămăt, care o crescuse până atunci, și dată spre adopție familiei Săcărin, stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii. Speranțele lui Vasile și ale Marianei Șărămăt se pun în Tribunalul București, care pe 21 octombrie a acceptat redeschiderea procesului privind anularea adopției, după depunerea unor falsuri la dosar.

Citeste si: Sora Sorinei de la Baia de Aramă a înregistrat o melodie pentru fata adoptată în America VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Gest emoționant al familiei Sorinei din România! Avem filmarea care-ti va aduce lacrimi in ochi! Familia Șărămăt a facut-o de ziua fetei adoptate în America VIDEO EXCLUSIV

Cazul Sorina! Șărămăt, termen la tribunal pentru anularea adopției. Pe 22 iunie se discută din nou anularea adopției

Cazul Sorina! Șărămăt, termen la tribunal pentru anularea adopției. De altfel, în curând, pe 22 iunie, familia Șărămăt are înfățișare în respectiva cauză, așa cum a anunțat încrezător Vasile Șărămăt, capul familiei. ”CU MĂIESTRIA DOMNULUI AVOCAT SI BUNĂ VOINȚA LUI DUMNEZEU, PE 22 IUNIE LA BUCUREȘTI!”, a notat recent Vasile Șărămăt în dreptul unei fotografii cu el împreună cu avocatul Victor Dumitrică.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

cazul-sorina-termen-anulare-adoptie-saramat
cazul-sorina-termen-anulare-adoptie-saramat

Cazul Sorina! Șărămăt, termen la tribunal pentru anularea adopției. Ce spune avocatul familiei, despre șansele de câștig

Cazul Sorina! Șărămăt, termen la tribunal pentru anularea adopției. Chestionat cu privire la șansele de câștig în acest dosar complicat, avocatul familiei Șărămăt a declarat următoarele:

”În primul rând, este acțiunea formulată de către Soții Șărămăt privind constatarea nulității adopției.

Cauza e înregistrată pe rolul Tribunalului București. În primă instanță.  Dacă nu erau șanse, nu mai eram angajat în cauză. Nu m-am angajat niciodată într-o cauză în care nu cred. Mulțumesc lui Dumnezeu, am avut întotdeauna de lucru. Nu îmi trebuie dosare. Dar, vedeți, fiind de la început în cauza aceasta, știu acum tot, toate falsurile și toate neregulile. Nu mai pot să renunț. Nu mă lasă conștiința.  Apoi, mai este dosarul penal de la S.I.I.J., unde au fost confirmate falsurile despre care tot vorbesc. Este evident că cei responsabili, în principal funcționari ai D.G.A.S.P.C. Mehedinți, vor fi trimiși în judecată”, a punctat Victor Dumitrică, citat de știripentruviață.ro.

cazul-sorina-termen-anulare-adoptie-saramat
cazul-sorina-termen-anulare-adoptie-saramat

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal URIAȘ în cazul Sorina! Asistenții maternali care au crescut-o au sunat degeaba în America, la familia adoptivă, să discute cu fata: ”Ne-au mințit la început, că nu e...

Filmare TULBURĂTOARE cu Sorina în America! Fata adoptată din Baia de Aramă se ferește de mama ei adoptivă când i se cântă ”La mulți ani”! VIDEO EXCLUSIV

INCREDIBIL! Ce a ajuns să facă Sorina în America, la noua ei familie adoptivă? Sorina a fost filmată făcând gesturi cu tentă sexuală sau imitând fumatul! ”E scandalos până la...

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies