Vedete

Zi grea pentru Andreea Raicu: "A plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Zi grea pentru Andreea Raicu: "A plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult"
 
Andreea Raicu trece printr-o perioada putin mai trista, astazi se implinesc 10 ani de cand bunica ei a murit. Vedeta a fost foarte atasata de batrana si a publicat pe Facebook un mesaj de recunostinta.
 
"Acum 10 ani a plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult si care m-a invatat multe din ceea ce stiu azi: dragoste, valori, intelepciune, curaj, putere, recunostinta, fericire, respect, bucurie... si mult mai multe. 
 
 
Bunica mea era un om incredibil de bland, dar puternic si frumos in acelasi timp. Am fost atat de norocoasa sa o am atat de multi ani alaturi. A avut o viata plina timp de 97 de ani... mi-e dor de ea in fiecare zi", a scris Andreea Raicu. 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune