Zodia care se schimbă radical după despărțire. Are grijă ca partenerul să nu uite niciodată dacă i-a greșit

Una dintre cele 12 zodii se schimbă radical după despărțire și poate deveni răzbunătoare. Vezi despre cine este vorba!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Zodia care se schimbă radical după despărțire. Una dintre cele 12 zodii europene se schimbă complet după despărțire. Aceasta nu mai vrea să audă de fostul iubit și are grijă ca acesta să nu uite niciodată lucrurile pe care le-a făcut greșit.

Vezi dacă ești nativul acestui semn zodiacal!

Cine este zodia care se schimbă radical după despărțire

Una dintre cele 12 semne zodiacale se schimbă radical după despărțire. Aceasta are grijă ca partenerul să nu uite dacă i-a greșit și nu respectă amintirile cu fostul partener. Vă dăm un indiciu, această zodie este aproape sinonimă cu răzbunarea. Mai mult de atât, răzbunările îi aduc cea mai mare satisfacție și o fac fericită. Dacă încă nu ați ghicit, vă spunem că este vorba despre zodia Scorpion.

zodia scorpion razbunatoare

Zodia care se schimbă radical după despărțire. Are grijă ca partenerul să nu uite niciodată dacă i-a greșit

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionul este tipul de persoană orgolioasă care nu acceptă să fie trădată, umilită sau mințită. În cazul în care se întâmplă aceste lucruri, nativii nu doar că întorc spatele persoanei respective, ci vor încerca să îi facă rău.

După o relație în care nu au fost tratați așa cum se cuvine, nativii Scorpioni „îi vor bântui” pe foștii parteneri și îi vor bârfi cu toată lumea.

Plus că, Scorpionii au o puternică relație cu Universul, astfel că se vor asigura că veți fi pedepsiți de Karma. Totodată, atunci când îți va fi lumea mai dragă, nativii vor da marea lovitură și vor încerca să îți strice noua relație sau chiar să îți strice toate prieteniile. Așa că, orice ai face, nu răni un Scorpion. Însă, dacă acest lucru se întâmplă involuntar, ține capul sus și demontează pas cu pas jocul răzbunării.

Citeste si: Cine sunt norocoșii zodiacului vara aceasta. Vor învârti banii cu lopata

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

5 lucruri interesante despre zodia Scorpion

Deși Scorpionul poate deveni deosebit de malefic după o despărțire, acesta are și multe calități pe care n-ai cum să nu le apreciezi. Iată cinci dintre ele:

1. Caută iubirea adevărată. Relațiile amoroase ale Scorpionilor se bazează pe încredere, respect și iubire, lucruri pe care nu le găsesc în fiecare persoană. Preferă să stea singuri de ordinul anilor decât să își facă o relație care nu va dura mai mult de câteva luni. Nu le place să schimbe partenerii, de aceea caută acea persoană.

2. Simte lucrurile intens. Scorpionii trăiesc viața la maxim, acceptă cele mai grele și dubioase provocări, lucruri la care ceilalți oameni nici nu s-ar uita. Nativii nu iau absolut nimic în joacă, așadar se vor implica la maxim într-o situație și se lasă influențați la orice pas.

scorpionii dupa despartire

Zodia care se schimbă radical după despărțire. Are grijă ca partenerul să nu uite niciodată dacă i-a greșit

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 4 zodii care nu renunță la fosta iubire. Acești nativi se atașează prea mult într-o relație

3. Este misterios. A fi misterios este în sângele unui Scorpion. Adoră să stârnească semne de întrebare în legătură cu el și acțiunile lui, astfel că va dezvălui întotdeauna doar lucrurile pe care le consideră el necesare.

4. Este sensibil. În urma unor perioade dificile, din punct de vedere financiar sau social, nativii se vor retrage într-un colț câteva zile. Acest fapt este din cauza sensibilității, dar și pentru că nativilor nu le place să fie văzuți vulnerabili.

5. Este stăpân pe sine. Scorpionul este tipul curajosului și al puternicului. Dacă te ești în preajma unui nativ nu ai cum să nu te simți protejat.

 

Sursă: kanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt cele 6 perechi de zodii incompatibile. Dragostea lor nu va învinge niciodată

Ce zodie este Vladimir Putin. Iată care sunt zodiile ce te pot trăda fără nicio ezitare

Zodia care frânge inimi. Cine sunt nativii cu inima rece

9 nativi își vor depăși fricile de mâine. Racii își vor depăși fricile pe care le aveau în ceea ce privește un posibil eșec în relație

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Exclusiv. Nicolae Ceaușescu și cântarul de aur! Aventurile clanului Ceaușescu după Revoluție

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies