Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | "Graviduta momentului" a ramas masca in plina strada! Valentina Pelinel a primit in fata blocului un buchet de flori misterios. L-a sucit pe toate partile, in cautarea unui biletel din partea expeditorului!

Trandafirii au fost insotiti de cateva pungi cu cadouri voluminoase, care au facut-o si mai curioasa pe frumoasa graviduta, Valentina Pelinel. ##VIDEO420601##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 31 mar 2016

Valentina Pelinel a facut deja o burtica proeminenta, dupa 7 luni si jumatate luni de sarcina, dar pastreaza in continuare misterul cu privire la numele tatalui copilului, chiar daca toata lumea banuieste despre cine este vorba.

Marti la pranz, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa surprinda cele mai proaspete imagini cu "graviduta" Pelinel. Plina de viata si in verva ca de obicei, blonda a rezolvat cateva probleme administrative in oras, dupa care s-a retras la noua locuinta, un apartament situat intr-un complex imobiliar de lux, in zona de nord a Capitalei. Insotita de sofer, Pelinel a fost intampinata in curtea interioara a complexului de o doamna care avea de facut un comision, dar si de portarul blocului, care a anuntat-o ca are de primit cateva... cadouri. Sprinten si bine intentionat, paznicul a scos din ghereta o mandrete de buchet de flori si cateva pungi voluminoase, cu niste daruri binisor impachetate, ca pentru o ocazie speciala.

In momentul in care a vazut buchetul de flori, Pelinel a ramas... masca! Reactia Valentinei, surprinsa la fix de paparazzi WOWbiz.ro,  face toti banii si sugereaza perfect perplexitatea de pe chipul fostului manechin!

Blonda a luat trandafirii si i-a intors pe toate partile, in cautarea vreunui biletel lamuritor.

Nu a gasit niciun indiciu si, usor incurcata, a intrat in bloc, secondata indeaproape de soferul personal, care a preluat sarcina de a cara plasele suspecte cu cadouri, in timp ce Valentina a mirosit ganditoare florile, sperand ca puterile senzoriale sa o ajute sa identifice expeditorul.

Abordat amical de paparazzi, nici portarul nu stia exact cine ar fi autorul. "A venit un barbat inalt, cu barba si a lasat astea. Probabil sunt de la domnul...", a precizat paznicul, facand referire, probabil, la tatal copilului Valentinei.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X