Biz

Anda Adam e cea mai fericita si linistita mamica! Afla de ce fetita nu se trezeste deloc noaptea! “Cat am fost gravida, nu am consumat…” - Intra sa citesti continuarea

Anda Adam se numara printre mamicile norocoase, asta pentru ca fetita ei, Evelin, in varsta de cateva luni, este extrem de cuminte, nu prea plange, iar noaptea nu se trezeste deloc.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 feb 2016

Anda Adam nici nu simte ca e mamica! Artista isi vede in continuare de activitate, de concerte si proiecte, chiar daca acasa are o micuta in varsta de doar cateva luni. Cantareata povesteste tuturor cat de norocoasa este, din acest punct de vedere, ca fetita ei e foarte linistita si cuminte si o lasa sa se odihneasca noaptea.

“Sunt o norocoasa. Nici nu simt ca sunt mama. Evelin e tare cuminte, doarme, nu prea plange. Cand aud mamici cu bebelusi care le scoala din 3 in 3 ore noaptea… ma gandesc ce norocoasa sunt eu ca Evelin nu ma trezeste deloc. Doarme toata noaptea, e linistita, nu e agitata. Am stat si m-am gandit ca secretul, cred eu, ca este faptul ca in sarcina, cat am fost gravida, nu am baut deloc cafea si nu am consumat ciocolata. Cred ca din acest motiv e si ea atat de linistita si cuminte. Eu imi pot vedea de actiitatile mele in continuare si nu sunt stresata ca “oare ce face fata acasa?”, le-a spus Anda Adam unor prietene.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X