Stiri

Dialogul halucinant dintre criminala de la metrou si anchetatori! Femeia le-a spus ca... urmeaza sa se marite!

Magdalena Serban i-a surprins pe oamenii legii in momentul in care a fost interogata pe marginea crimei de la metrou!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Dialogul halucinant dintre criminala de la metrou si anchetatori! Femeia le-a spus ca... urmeaza sa se marite!icon photo

Femeia care a impins pe sinele de tren o tanara de 25 de ani in statia Dristor, saptamana trecuta, a avut mari tulburari de comportament atunci cand a fost retinuta si dusa apoi la audieri la Politia Capitalei! (marturisiri halucinante facute de prietenul criminalei de la metrou)

Surse de la fata locului sustin ca ucigasa nu a vrut sa colaboreze deloc cu oamenii legii si, ore intregi, a evitat sa spuna ceva concret, pana cand in incapere a intrat un anchetator mai tanar!

“Femeia a tinut-o pe a ei si a sustinut ca nu a facut nimic! Peste 10 persoane au intrebat-o de crima, iar ea parea impasibila! La un moment dat insa, in incapere a intrat un tip, care, pentru a o determina sa se simta mai relaxata, a intrebat-o ce face! Spre surprinderea generala, ea s-a luminat la fata si a dat un raspuns care i-a amuzat pe toti! “Ce sa fac, ma pregatesc sa ma marit”", au dezvaluit persoane de la fata locului!

Cum a continuat discutia dintre criminala si anchetator, citeste doar pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune