Biz

Florentina Opris, vacanta la casel si la temperaturi extreme. Vedeta Kanal D face terapie pentru trup si suflet, cu talpile in zapada la -10 grade Celsius

Gazda emisiunii “Sport, dieta si o vedeta” se afla de cateva zile in vacanta, in Slovacia.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2017

Rasfat de 5 stele pentru Florentina Opris. Prezentatoarea emisiunii “Sport, dieta si o vedeta” se afla de aproape o saptamana in vacanta, la schi, in Slovacia. Insotita de un grup mare de prieteni, vedeta Kanal D se relaxeaza si se reface pe partiile de schi. Peisajele sunt de poveste, compania placuta, iar locul in care romanii s-au cazat straneste invidii pentru ca acestia locuiesc intr-un vechi castel transformat in hotel. Promotoare a stilului de viata sanatos, a dietelor naturiste si echilibrate, a sportului si a vietii traite in armonie, Florentina Opris a continuat sa faca miscare si in concediul sau. Zilnic, ea a petrecut ore in sir pe partiile de schi, dupa care s-a refacut in centrele SPA de la hotel. Diminetile au fost insa si cu mult mai interesante, pentru ca vedeta TV le incepea cu talpile goale scufundate in zapada. Reteta are efecte terapeutice pentru minte si trup si este benefica organismului uman.(Vezi AICI ce peripetii a trait Florentina Opris in Italia)

„O faceam si in Tibet. Am urcat in Himalaya pana la 4800 de metri. Este un truc care intareste imunitatea si activeaza circulatia. E terapie curata pentru trup si suflet”, a declarat Florentina Opris pentru WOWbiz.ro.

Florentina Opris prezinta emisiunea „Sport, dieta si o vedeta” in fiecare sambata, de la ora 13:00, numai la Kanal D.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X