WOW

Foto exclusiv | Ana Maria Barnoschi, distractie cu iubitul, la piscina! Arata CRIMINAL in costum de baie! Nu ratati de duminica, 21 februarie, de la ora 20.00, noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”, la Kanal D

Ana Maria Barnoschi vrea sa aduca vara mai devreme. Co-prezentatoarea emisiunii “Roata Norocului” a iesit, weekendul trecut la piscina, pentru o partida de balaceala.
STIRILE
WOW
Publicat Joi, 11 Februarie 2016 00:11

Ana Maria si iubitul ei s-au balacit in piscina

Profitand de weekendul petrecut la Brasov, unde caravana Roata Norocului a ajuns pentru preselectii, Ana a petrecut si cateva momente de relaxare la piscina.

Intr-un costum de baie minuscul, Ana a aratat ca nu are pic de celulita, iar abdomenul sau plat este un motiv de invidie pentru orice reprezentanta a sexului frumos.

Ana si iubitul ei s-au distrat de minune in piscine si au improvizat o sedinta foto extrem de senzuala, in care vedeta Kanal D si-a aratat trupul senzational.

Pe Ana Maria Barnoschi o puteti vedea, din 21 februarie, alaturi de Bursucu, in fiecare duminica, de la ora 20.00, in noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X