Biz

FOTO! Toata lumea le stie pe Carmen Minune si pe Betty Salam, dar ai idee cum arata "printesa" lui Vali Vijelie? Fiica lui e foarte frumoasa si ar putea urma o cariera in modelling!

Casnicia lui Vali Vijelie cu Carmen, care i-a daruit un baiat si o fata, a fost in impas in 2011, cand manelistul a recunoscut ca are o amanta.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 mar 2016

Dupa ce a fost iertat de sotie, Vali Vijelie a devenit un tata si un sot modelSotia artistului a vrut sa divorteze dupa ce a aflat ca a fost inselata, iar fata lui, Cati, nu a vorbit mult timp cu tatal sau. Cantaretul a reusit insa sa isi salveze mariajul, dupa multe scuze, promisiuni si buchete de flori, si asta s-a reflectat si in relatia cu mostenitoarea sa.

Tanara s-a impacat cu manelistul si sunt din nou apropiati si uniti. Ei bine, daca Florin Salam si Adi Minune si-au directionat fiicele catre o cariera in lumina reflectoarelor, cele doua fiind acum artiste cu hit-uri in topurile de specialitate, fata lui Vali Vijelie este discreta si se fereste cat poate de camerele de filmat.

Gratie aspectului fizic de invidiat, adolescenta ar putea insa sa cocheteze cu modelingul sau cu podiumurile de moda.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X